Prima service!

3 Hartman tuinstoelen gekocht. Snel geleverd.

Super snelle levering!

Heb stoelhoezen besteld voor loungestoelen die er stevig uitzien en een tas voor de kussens waar ze perfect in passen. Leuk dat het ook op de juiste tijd werd geleverd.

Ruime keuze snelle service

De site werkt makkelijk, veel keuze en snel geleverd. Mooie parasols met bijpassende hoes gekocht. Levering had nog sneller gekund als de transporteur dit netjes had gedaan. Verder TOP

• Gekocht via: Webshop

De bestelling zullen wij komende week ontvangen. Nooit problemen mee gehad. Winkel heeft veel keuze en duidelijk uitleg .

• Gekocht via: Showroom Duiven

Naar klantenopvolging en aanpak super!

heel snelle en correcte afhandeling ook wanneer er tijdens het transport iets mis liep! Naar klantenopvolging en aanpak super!

Mooie parasolvoet gekocht

fantastisch

Heerlijke stoel zit heel fijn, genoeg standen voor zit comfort. Hadden we al eerder moeten aanschaffen.

• Gekocht via: Webshop

Prettige dienstverlening, eenvoudige bestelprocedure prima bezo⅝rgd.,

Parasolvoet nog niet uitgepakt maar bewaard tot volgende zomerseizoen. Vriendelijke bezorger Michell zette de parasolvoet in de schuur. Was mooi op tijd!. Geen bezorgkosten berekend.

Alles vlot verlopen

Besteld via blokker en daarna goede contacten via mail en snelle levering. Goede meubelen

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit op tijd geleverd

We waren op zoek naar een passende parasol voor in de tuin. Deze hebben we gevonden en dit door het advies en keuze hulp werd het wel wat makkelijker gemaakt. Snel iets gevonden en vanwege vakantie ook aangegeven dat de wens was om het wat later te leveren. En dit was geen probleem. Spullen netjes afgeleverd op de aangegeven tijd.

Prima tsfel

Stevig, robuust. Snel geleverd en ik hoefde niks tin elkaar te zetten. Uit de doos. Uitklappen en klaar.

• Gekocht via: Webshop

Vriendelijk, correct en snel!

Overzichtelijke webshop. Snelle en correcte levering met 10min op voorhand een seintje. Vriendelijk klantencontact.

Mooie parasolvoet. Snel geleverd

En met een steekwagen op precies de plek geplaatst waar de 40 kg voet moest komen.

• Gekocht via: Webshop

Bestelling gedaan van een loungeset, deze is binnen één week geleverd en werd tussentijds keurig op de hoogte gehouden. Bij aflevering 2 leuke bezorgers die aanboden om de loungeset achterom in de tuin neer te zetten, geweldig! Eén doos was een beetje beschadigd, daar hebben ze direct op eigen initiatief een foto van gemaakt, mocht ik bij het uitpakken zien dat er iets beschadigd was, dan was het al geregistreerd. Gelukkig was dit niet het geval en geniet ik nu in de nazomer van een prachtige loungeset!

Prima mensen

Goede voorlichting

Mooie loungeset, snelle service

Via webshop hele mooie loungeset gekocht voor een hele goede prijs. Set werd snel en netjes afgeleverd. Heel erg blij mee.

• Gekocht via: Webshop

Top! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Duidelijke advertenties, keurige levering en mooie spullen!

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit en prima leveringservice

Heb tuinstoelen gekocht. Niet al te duur, waren in de aanbieding. Ze zitten fantastisch en passen geweldig bij de oude tuintafel!

Keurig snel geleverd

Hoes voor loungeset. Ademend en licht van gewicht. Prima product.

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering en goede producten!

Prima service, snelle levering!

• Gekocht via: Webshop

Prima bank en snel bezorgd

Prima bank en de bezorging was snel en precies volgens afspraak

Levering zeer netjes

Wij hadden onze tuinmeubelen online besteld. Helaas waren wij net niet thuis toen de bezorger van Van der Garde ons belde. Op afstand hebben wij het hek geopend van onze tuin en vervolgens heeft de bezorger de stoelen keurig helemaal achter in de tuin gezet. Top service!

• Gekocht via: Webshop

Bijzonder vriendelijke ontvangst en een deskundig advies.

Wij zijn twee keer bijzonder vriendelijk ontvangen en voorzien van een deskundig advies. Het is ons opgevallen, dat Anthoon Mooiekind plezier in zijn werk heeft en dat ook uitstraalt. In de huidige tijd is dat niet vanzelfsprekend! Intussen geniet wij volop van onze nieuwe tuinset.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Levering product zoals vermeld op de website.

Ik heb al eens eerder besteld bij vd Garde en ook die producten werden optijd geleverd. Ook de kwaliteit is goed.

Product is prima

Alleen de aflevering liet te wensen over.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden