Mooie prijs en snelle levering

Mooie keuze aan artikelen op een heldere website. Snelle levering en solide parasol.

Vriendelijk en bekwaam personeel

Personeel heeft ons rustig de tijd gegeven om rond te kijken. Bij enkele vragen zeer goed te woord gestaan.

Fijne winkel

Prettige sfeer, kundige verkopers, snelle levering.

Incompleet

De tuinset die mijn vrouw en ik bestelden was werd incompleet geleverd.. Schroeven om het tafelblad aan het frame te monteren ontbraken. Ook was een van de ijzeren hoekprofielen waarmee de poten worden bevestigd niet juist voorzien van schroefdraad, waardoor de schroeven niet konden worden ingedraaid. Na melding is alles wel weer netjes opgelost, maar het is jammer van al het extra werk dat je ermee hebt.

Top service

Tuinset en parasol aangeschaft. Werd netjes in de achtertuin op de plaats gezet door een hele vriendelijke chauffeur. Fijn bedrijf met veel keuze!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

2 relaxstoelen gekocht. Mooie toonzaal, goede voorlichting. Prima bezorging. After-service prima. Een probleempje met afstelling gasveer werd (met duidelijk instructiefilmpje) eenvoudig verholpen.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Snel en goed verzorgd prima bedrijf.

Zeer goede ervaring

Snelle levering. Mooie kwaliteit erg blij mee

Perfect! Alles klopt voor de volle 100%

Prima, vriendelijke en meedenkende verkoper. Niets was onmogelijk! Alles omtrent de bezorging verliep zoals aangekondigd. Werkelijk niets op aan te merken.

Mooie tuinset

Is netjes afgeleverd

Uitstekende service

Binnen 2 dagen al een reactie op een probleem met een stoelkussen. We hoefden niet met het kussen naar de winkel te komen of op te sturen. Een foto gemaakt en de dag erop krijgen wij een mail, dat er een nieuw kussen is besteld. Binnen 14 dagen is deze keurig afgeleverd. Dit vinden wij service waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Duidelijke site

Snel geleverd en een duidelijke site.

Snel geleverd.

Zie titel. Prima stoel.

Grandioos

Arme Belgen….waarom kunnen wij dat niet, Ongeevenaarde service, vriendelijk en hulpvol kontakt, bijzondere hulp gezien mijn tijdelijke handicap n’a een operatie van de chauffeur die leverde, proficiat aan jullie allen. Met vriendelijke groeten Raoul De Keyser

Uitmuntende service

Wij hadden problemen met de tuinstoelen. Dat werd perfect en heel erg snel opgelost. Nogmaals bedankt!

Top service

Geweldige service. Onze loungebank was doorgezakt en zonder problemen een nieuwe ontvangen. Echt super geholpen

• Gekocht via: Showroom Duiven

Fijne hulp in de winkel

Snel geleverd en de tuinset was keurig verpakt!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Prima kwaliteit

Netjes ingepakt met goede beschrijving

Snelle levering goede informatie

Het zou prettig zijn als er een mogelijkheid zou zijn om aan te kunnen geven dat als iemand een lichamelijke beperking heeft dat hij hulp nodig heeft bij montage ipv dat hij zijn bejaarde vader moet vragen te helpen.

• Gekocht via: Webshop

Snelle service en bezorging.

Bankje was gemakkelijk in elkaar te zetten. Ben er blij mee

Superieur

Nooit zo’n bedrijf tegen gekomen die letterlijk en figuurlijk klant is koning regel hanteerd!!

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en volgens afspraak prima afgeleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Helemaal tevreden

Hele goede service!

Ik had een ingraaf parasolvoet besteld bij van der garde, bij het plaatsen is deze kapot gegaan. Van der Garde heeft het probleem snel opgelost door een voet van een ander merk naar me toe te sturen. Vriendelijke mensen en snelle service!

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit en snelle levering

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden