Ruime keuze, vriendelijk personeel

Wij hebben een nog loungeset gekocht, we werden vriendelijk geadviseerd. Levering kon op korte ten. Blij met onze aankoop

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooi spullen en goede service

Prachtige eettafel en 6 stoelen een aanwinst voor onze tuin

Super service

De aankoop ging al heel goed. Vriendelijk personeel en een extra compliment aan de bezorger! Nu nog wachten op de zon en we kunnen lekker genieten!

Prima geholpen

Na een rondgang kregen we interesse in een tuintafel. Er werden verschillende opties doorgenomen en bijpassende stoelen uitgeprobeerd. Goed advies gekregen en thuis gekomen de opties nog eens doorgenomen en de tafel met stoelen besteld. Binnen een week werd er geleverd. De bezorging werd perfect geregeld!

Helemaal tevreden

Sierkussentjes besteld voor onze loungeset. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd werden. Ze waren netjes en goed ingepakt. Wij zijn tevreden.

Mooi

Mooie bank, zoals op de webshop gezien in het echt nog mooier.

Ervaren Jeroen helpt mij prima

Opzoek naar een onderdeel voor een parasolvoet Jeroen wist precies wat ik bedoelde 2 dagen later was het bij mij binnen Paste perfect.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Ik ben een tevreden mens

Ik ben dik te vrede over het tuinset en de levering.

• Gekocht via: Webshop

Goed handelbaar en komt afspraken na.

Prima winkel met goed personeel

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Makkelijk te bestellen. Mooie Hartman stoelen. Bezorging netjes binnen een aantal dagen.

Geweldig!

Goed geholpen met onze bestelling. De meubels netjes op tijd afgeleverd.

Goed product, goede prijs

Product voldoet aan mijn verwachting

Super service

Super klantvriendelijk

Super vriendelijk

Het bestellen ging snel en eenvoudig. De chauffeur was ontzettend vriendelijk. Goede service en heerlijke loungeset. Blij mee!

geweldig

Giede service en fantastische zittende stoelen.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Prettig geholpen

Als heel prettig geholpen.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

prachtige loungeset hoes, en supersnel geleverd!

eenvoudige site om je artikel op maat te bestellen, alles klopt! Lougesethoes is nog mooier dan op het plaatje, en past precies! Besteld en snel bezorgd, wij vinden dit een aanrader!

Netjes gecommuniceerd en afgeleverd

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Snelle levering en mooie producten

Makkelijk bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit van de stoelen

Perfecte service en kwaliteit

Van begin tot eind verliep alles soepeltjes. Ik zou de volgende keer zeker weer hier mijn tuinset halen!

Alles prima

Goede website, groot en kwalitatief goed aanbod. Vriendelijk personeel en snelle levering

Prachtige tuinset, prima service

We hebben de tuinset gekocht in Duiven. Prima geholpen door de medewerker. Een maand later ( op ons verzoek) is de tuinset bij ons thuis afgeleverd en gemonteerd. Keurig werk geleverd, tuinset op de goede plek gezet en al het verpakkingsmateriaal weer meegenomen.

Prima voor elkaar

Ruime keuze en fijne winkel in Apeldoorn. Spullen uiteindelijk on-line besteld. Zeer snelle levering en het zijn mooie stoelen!

Snelle afhandeling

Goed op de hoogte gehouden van de levering en ook volgens afspraak

Perfecte service

We hadden een probleem om online te bestellen waardoor onze bestelling niet tijdig geplaatst kon worden om van de korting te genieten. Met 1 mailtje naar de klantendienst hebben ze onze bestelling alsnog kunnen plaatsen. Levering was zoals afgesproken. Nu enkel nog genieten van de zon en de meubeltjes. :)

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden