met een kleine miscommunicatie alles uitweindelijk goed gekomen.

Bij het afspreken van de bezorgtijd en lokatie had ik aangegeven dat het naar de eerste verdieping moest en dat ik daarvoor hulp zou regelen zodat we het samen naar boven konden tillen. Dit was akkoord bevonden telefonisch. Er was zelfs contact met het bezorgcentrum hierover. In 1e instantie wilden de bezorgens het niet, maar na wat overleg is het uiteindelijk toch goedgekomen en staat alles netjes op mijn balkon.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Bezorgers zijn lui

Ze heben de hele kartons met mijn lounge set en tafel door mijn huis gedragen en overal aangestoten aan plaats van een klein stukje achterom "met hun karretje "gelopen. Hun ko mmentaar (wij loopen niet) Jammer omdat het loungeset perfect is. Goede qualiteit is. Dus de bezorger krijgen van mij ** Voor de tuinmeubelen 5*

• Gekocht via: Webshop

Super blij met onze all weather loungeset

Keurig afgeleverd tot op het terras. Wij zijn blij met onze prachtige outdoor set en hopen er jaren van te kunnen genieten . Ook op de dagen dat het wat minder warm is!

• Gekocht via: Webshop

zowel het bestelproces met aflevering als de kwaliteit van het product zijn prima

• Gekocht via: Webshop

Zeer deskundig geholpen en top service

Medewerker heeft kennis van zaken en inzicht wat de klant wilt.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Keurig geholpen en een snelle levering

Al jaren genieten wij van de mooie tuinmeubelen van Van Der Garde. Afgelopen zomer een mooie zweefparasol, grote tafel en 6 stoelen aangeschaft. Het personeel informeert je keurig en neemt graag de tijd om je alle mogelijkheden te laten zien. De levering duurt enkele dagen, zodat je lekker snel kan genieten van je aankoop.

Mooie tafel, prima afgeleverd

De tafel is goed geleverd, maar echt een duim voor de mannen die de tafel geleverd hebben. Hele fijne nette vriendelijke mannen. Dankjewel.

Zitten zoals verwacht

Van bestelling tot levering soepel en goed communiceren over levering alles goed.

Goede service en klantvriendelijk

Boutjes ontbraken, gebeld en zou dezelfde dag worden nagestuurd. Vond ze toch nog. Excuus gemaakt en gedankt voor de hulpvaardigheid en snelheid van handelen

• Gekocht via: Webshop

Probleem met Cosi gaslamp adequaat aangepakt

Gaslamp bleek een defect in aansluiting, lamp is direct vervangen door een nieuwe! Goede service!

Goede service!

Het gehele proces van aankoop tm aflevering is prima! Niets op aan te merken. Klantvriendelijk en service een 10!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

goede en snelle service

zie bovenstaade

Alles top geregeld

Ik heb 2 Da Vinci tuinstoelen besteld en het hele proces is erg soepel verlopen. Ik vind Van der Garde een aanrader en zal de volgende keer zeker weer bij hen bestellen.

• Gekocht via: Webshop

Wat een fijne zaak om je spullen te kopen

We waren aan nieuwe tuinstoelen toe. Sinds we na onze verhuizing de beschikking hebben over een overkapping, hebben we daar veel tijd doorgebracht. De tuinstoelen die we hadden waren toch net wat minder comfortabel en begonnen wat slijtage te vertonen. De website gaf voldoende aanleiding om in Opheusden te gaan kijken. De stoelen waar we in geïnteresseerd waren stonden opgesteld en we hebben deze, zonder dat we een verkoper in onze nek hadden, uit kunnen proberen. Na enige tijd verscheen er een verkoper waar we nog deskundig advies van hebben gekregen; zowel voor de stoelen alsmede voor de meest geschikte kussens. Ook gaf hij aan dat we op de stoelen waar onze voorkeur naar uit ging nog een redelijke korting kregen. We wilden de stoelen graag direct meenemen en de tafel later laten bezorgen. Dat was geen enkel probleem, ook vooruitbetaling was niet nodig. De stoelen konden we afhalen in het nabij gelegen magazijn. Toen we daar aankwamen was niet alles onmiddellijk beschikbaar. Er was al een medewerker onderweg naar een ander magazijn om de ontbrekende spullen op te halen. Ondanks dat het inmiddels vijf uur was geweest werden we keurig en zonder mopperen geholpen om de spullen in onze auto te krijgen. Al met al goed advies en zeer goede service. Wij zijn erg tevreden.

Supersnelle levering

Goed geholpen. Aardige jongen behulpzaam. Klantvriendelijk.

Ruime keuze

Via via gehoord van deze winkel , goed geholpen , gelukkig geen opdringerige verkooppraktijken hier en een mooie tuinset gekocht. Er staan veel tuinsets opgesteld maar je hebt toch een goed overzicht. Aanrader !

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Perfecte en tijdige levering en prachtig materiaal

Goed bereikbaar en prima communicatie

• Gekocht via: Webshop

Perfecte service na klacht over fabricage

Afgelopen zomer hebben wij de Divan loungeset besteld. Toen deze afgeleverd werd, bleek de verbinding tussen de spijlen niet goed afgewerkt te zijn. We hebben direct foto’s gemaild en contact opgenomen met Van der Garde. Er werd snel gehandeld. We konden de complete set omruilen voor een nieuwe en dat is conform afspraak gebeurd. Topservice van Van der Garde

Snelle en vriendelijke service

Product (Parasolvoet) komt niet overeen met foto op website en er zit in barst (van afwerking in). Snelle en vriendelijke reactie ontvangen en tot een nette oplossing gekomen.

Topservice

We werden geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij legde ons duidelijk uit hoe de parasol werkte en het verschil tussen de doeken. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Ben zeer vriendelijk geholpen

We zijn zeer vriendelijk geholpen in de winkel in opheusden en in het magazijn in dodewaard

Super service!

Fijne zaak & super goede service/garantie. Top en vlot geholpen

snel en goed

Grote kunststof tuinkist besteld. Zelf in elkaar gezet, ging relatief eenvoudig. Lijkt degelijk en ziet er goed uit. Bestellen verliep eenvoudig, bezorging idem.

• Gekocht via: Webshop

Goed advies, snelle correcte levering

Gewoon prima.

Snelle levering mooi tuinset

Erg blij met de tuinset, zit goed, levering was snel en netjes

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden