Heel fijn ervaringen geholpen

Hele fijne en vriendelijke medewerkers

• Gekocht via: Showroom Duiven

Prima bedrijf

Snel en keurig onze tuintafel bezorgd.

Vlotte en correcte afhandeling

• Gekocht via: Webshop

Snelle correcte levering en goed product

Zoals omschreven in de kop.

• Gekocht via: Webshop

Prima product en prima geleverd.

Duidelijke website - makkelijk te bestellen - prima en tijdig geleverd aan een prima prijs.

Snel en netjes geleverd

De stoel hoezen zijn goed

Tevreden

Snelle levering. En ben blij met de hoezen. Soepel materiaal.

• Gekocht via: Webshop

Alles is heel god gegaan

Het is gegaan zoals ik had verwacht.

Geweldige service

Bestelling verliep soepel, levering ging ook vlot en bezorging was ook heel goed. Mr was zo aardig om het pakket tot het schuurtje te brengen ivm gewicht. Product nu 1 keer gebruikt en lijkt naar wens zoals verwacht.

• Gekocht via: Webshop

Perfect, ik kan niet anders zeggen! Klantvriendelijk, we zijn fijn geholpen, er werd met ons mee gedacht en een snelle en goede levering!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Al kapot

De thermometer is snel verstuurd. Was goed ingepakt maar helaas kapot. Er zitten allemaal luchtbelletjes in.

• Gekocht via: Webshop

Fijne tuinstoelen voor deze mooie nazomer

Gekozen voor tuinstoelen in wit - taupe - grijs. Wit en taupe zijn alvast geleverd. Stoelen zitten goed en staan mooi om de lange tafel. We krijgen van alle kanten complimenten om onze keuze. Kan niet wachten op de aanvulling in grijs.

Goede kwaliteit snellelevering

Goede kwaliteit en service

Mooie loungeset, goede kwaliteit en snel geleverd.

• Gekocht via: Webshop

Op en top klantvriendelijkheid, kwaliteit en service.

Een topbedrijf waar de klant als klant wordt behandeld op een uitermate prettige wijze. Uitgebreid assortiment uitgestald in een keurig verzorgde showroom tegen betaalbare prijzen. Het aanwezige personeel doet net een stapje meer dan de collega tuinmeubelen winkels om de klant met een tevreden gevoel hun aankopen te laten doen.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goed geregeld.

Bestellen was even lastig maar verder prima afgehandeld. Leverafspraak makkelijk te plannen en levering mooi binnen aangegeven tijd. Vriendelijke bezorgers ook.

• Gekocht via: Webshop

Prima levering en op tijd

Duidelijk aangegeven wanneer wordt geleverd

Snelle service

Mijn bestelling was binnen 2 werkdagen bezorgd en ik werd netjes tot op de minuut op de hoogte gehouden van het tijdstip van afleveren. Super tevreden dus

Mooie tuinset.

Na meer dan 10 jaar van onze vorige Hartman vonden we het tijd voor iets nieuws . We zijn naar de winkel in Opheusden gegaan en zijn wederom geslaagd voor een mooie set. De mooie stoelen zijn reeds geleverd en de tafel komt na de winter op ons verzoek wat ook geen probleem was.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Aardige mensen( zegt niks natuurlijk), maar leuk geholpen en heb inmiddels ontvangen wat we besteld hadden en prima verpakten

Mooie zaak deskundig perzoneek

Wist veel te vertellen over de tuinsets een prachtige zaak met veel keus. Vlotte bezorging

Vriendelijk en snelle service

Goed geholpen in de winkel en de heren van de bezorging waren keurig op tijd en erg vriendelijk!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Ons lounge set via de site uitgekozen en netjes binnen een week bezorgd. Top dat alles zo goed ingepakt en geletterd was. Makkelijk in elkaar te zetten en ziet er super mooi uit. Bedankt van der Garde

Snelle en correcte levering

Na prettig bezoek in Opheusden hebben we later telefonisch de tuinset besteld. Er werd goed meegedacht over behandelen van de tafel. Na bevestiging snel een bericht gekregen wanneer er geleverd kon worden en twee dagen van te voren kregen we een tijdvak door. Levering van de tuinset in dozen onder de veranda en de tuinset zelf in elkaar gezet.

Top bedrijf

Helaas was de bestelling beschadigd, echter was dat geen probleem en binnen een week hadden we toch de juiste materialen gekregen

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden