verkoper leuk goed advies.

wat ik jammer vond, dat de tuinset in dozen kom.ik had in mijn hoofd ze komem stoelen en tafel klaar brengen.maar de mannen zeggen.dat had u door moeten geven.sta op de rekening.maar ja ik als vrouw van 71 kijk alleen naar eind bedrag.dom dom.maar hij had kunnen zeggen hoe wil u het hebben.dozen of los brengen.maar ja foutje hou je toch. maar Gerson is een leuke verkoper.maar het is goed gekomen. gr ria

Helemaal tevreden

Tevreden

Oplossen van het probleem

Naar we het probleem geconstateerd hadden zijn we gelijk in actie gekomen. Toen was het zo opgelost.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Geweldige tete a tete

Net wat ik zocht. Alleen de rugleuning mocht iets schuiner zijn maar verder alles dik in orde

Snelle en keurige levering

Keurige levering

Prima advies en service

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop (Platinum parasol en voet). Er werd alle tijd genomen om de verschillende opties mbt grootte, werking en kwaliteit uit leggen zodat we de juiste keuze konden maken. Aanbetaling was niet nodig en pakket is in overleg gratis en op tijd thuisbezorgd. Kortom, zeer tevreden mbt advies en service.

super service

Via de webshop de aankoop gedaan en binnen de 3 dagen geleverd. Super materiaal en service

• Gekocht via: Webshop

Mooi tuinset en snelle en goed verpakt geleverd.

Plezierig

Kom niet vaak bij van de Garde, omdat ze goede kwaliteit verkopen en leveren, met een zeer goede service afwikkeling. Maar na 15 jaar was het weer zover en….Raak!! Weer een mooie dubbele set gekocht voor op het balkon. We zijn er weer zeer blij mee!!

Zeer Prettig met een hoofdletter

Heel prettig...netjes te woord gestaan in winkel en aflevering top

Helemaal prima

Bestellen eenvoudig en levering zoals afgesproken Kwaliteit heel goed en mooi

Goede service, goed meegedacht

Goede service, goed meegedacht

Alles gewoon goed geregeld

Goed geholpen in de winkel en alles keurig volgens afspraak bezorgd. De kapotte tafel werd dezelfde dag nog omgeruild. Prima service!

Vakkundig en eerlijk advies

We zijn op een aangename wijze geholpen. Waren op zoek naar een loungeset en zijn hier geslaagd. Correspondentie over details verliep vlekkeloos via WhatsApp en Email.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Zeer goed geholpen. En perfect bezorgd

• Gekocht via: Showroom Duiven

En wat een keurige bezorging. Jeffrey de chauffeur kwam op vrijdagavond en ik kon hem via de app volgen en hij belde 10 minuten voor aankomst. Keurig!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Heel goed

Besteld en de volgende dag al geleverd. Keurig ingepakt en met een goede beschrijving voor het in elkaar zetten.

• Gekocht via: Webshop

Goed en zeer netjes geholpen top

• Gekocht via: Showroom Duiven

Volgens verwachting, nu nog retour afhandelen

Bestelling en bezorging allemaal keurig volgens verwachting. Echter bleek de de loungesethoes niet te passen ondanks de vooraf opgenomen maatvoering. Nu wachten op de retourafhandeling.

geweldig

makkelijke website, snelle levering, prima verpakt.

Betrouwbaar

Netjes op tijd geleverd. Fijn dat we de bestelling later konden laten bezorgen en betalen!

Top bedrijf

Snelle levering, groot assortiment. Goede klantenservice

snel geregeld

Wij hebben versteld gestaan dat alles zo snel geregeld was binnen de gestelde tijd.

perfecte levering

Bij bestelling aangegeven dat levering moest wachten in verband met afwezigheid. Snelle en correcte manier van communicatie via email. Goede levering van bestelling.

Top bedrijf

Snelle levering de tuinsethoes van top kwaliteit

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden