Prima site en een super snelle levering

Wijh wisten wat wij wilden aankopen, van der Garde was hier de goedkoopste. De site is goed en gebruiksvriendelijk. De levering was goed en super snel.

• Gekocht via: Webshop

Goede duidelijke website en makkelijk in gebruik bij online bestellen

Snel het gewenste artikel gevonden en in huis. Duidelijke communicatie bij de levering

Aantrekkelijke aanbieding

Scherp geprijsd aanbod. Uitstekende leveringsvoorwaarden.

Netjes en snel geleverd

De parasolvoeten werden netjes en snel geleverd, op een pallet en met een pompkar in de achtertuin gezet. Nu wachten op het voorjaar om ze uit te pakken en de wieltjes eronder te schroeven...

Vlotte bezorging

Leuke blackfriday korting voor een toch al geplande aankoop van een parasol. Na de bestelling snel bezorgt

goede kwaliteit snelle levering

kwaliteit is goed en levering correct. Niets op aan te merken

• Gekocht via: Webshop

We zijn heel tevreden met onze aankoop. Staat erg mòoi op ons balkon en we kunnen niet wachten het te gebruiken.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Prettig geholpen bij keuze / aankoop en prima service

De keuze was al gemaakt. Alleen nog even langs Van der Garde, we reden er toch langs, om te bevestigen dat we bij een andere leverancier de juiste keuze hadden gemaakt. Blij verrast met het aanbod van loungesets en door een prettig onderhoud met Arjen (vestiging Duiven) was het duidelijk, hier wilden wij kopen. Goede prijs, goede materialen, goede levering en inmiddels ook gebleken goede service. Wij zijn blij deze keuze te hebben gedaan. Nu is het wachten op de warmere dagen. Dank Arjen en team Van der Garde.

Uitstekende service

Fijn geholpen en deskundig advies Kwaliteit loungeset

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Op alle fronten erg tevreden.

Snelle en goede service, antwoord via telefoon maar ook digitaal, prettig persoonlijk contact en deskundig begripvol personeel.

Snelle en goede levering

Tuinhoes besteld. Snelle levering en een kwalitatieve prima tuinhoes! Niks mis mee!

Uitgebreid assortiment

Goede ontvangst, uitgebreid assortiment en scherpe prijs onderhandelbaar.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooi product en goed geholpen

Op zoek naar een lounge set bij van de Garde uitgekomen, en dar goed geholpen door een medewerker die wist waar hij over praatte. Niet metten besteld maar op internet nog even prijzen vergeleken, en in overleg met de medewerker een afspraak hierover gemaakt naar tevredenheid (van onze kan in ieder geval). De set wilde we pas enkele weken later hebben en werd mooi op tijd geleverd, nu nog afwachten hoe deze in de zomer gaat bevallen

• Gekocht via: Showroom Duiven

Geweldige info,service en verdere afhandeling

Prettige en mooie winkel met zeer ruim assortiment. Goede voorlichting van hele prettige en deskundige medewerker.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goede hulp en snelle levering!

In onze zoektocht naar een loungebank, eettafel en stoelen kwamen we uit op Van der Garde in Apeldoorn. Nadat we al snel een keuze hadden gemaakt voor een eettafel en stoelen werd er goed meegedacht voor een loungebank en zijn we ook hiervoor geslaagd. Levering zou uiterlijk 2 weken duren en binnen een week hadden we onze bestelling al onder de overkapping staan. Goede hulp in de showroom gehad en we kunnen Van der Garde zeker aanbevelen!

super.

een probleem met één van de door ons gekochte stoelen, in no time opgelost.

SUPER!!

Prima kwaliteit, gunstige kwaliteit-/prijsverhouding. Bijzonder aardige verkopers.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Niet wat ik had verwacht qua service

Ik had niet begrepen dat ik het zelf moest uitpakken en in elkaar zetten. Vervolgens zijn de bijgeleverde schroeven te lang. Gelukkig had ik een handige buurman die er een stukje af heeft kunnen halen.

Super mooi!

Ik heb nieuwe kussens besteld voor mijn lounge set onder de veranda. Ik heb gekozen voor Manchester Green en de kleur en het materiaal van de kussens is prachtig en boven verwachting. De levering van de kussens ging zo als beloofd werd super snel.

Top levering en service

Er ontbrak een kussen van een tuinstoel, na telefonisch contact binnen drie dagen het kussen ontvangen. Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

top

bestelling snel ontvangen

Correcte levering

Op tijd geleverd.

• Gekocht via: Webshop

Perfect wat ik nodig had.

De kwaliteit en de maat is perfect.

Snelle service

Makkelijk te bestellen en een goed product

• Gekocht via: Webshop

Hele mooie bank prachtige kwaliteit

Ben heel blij met mijn prachtige aankoop mooie bank en vlot geleverd. Klasse....

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden