alleen maar positief en vooral de benadering!
ontspannen sfeer en makkelijk zaken doen.
De medewerkers van Van der Garde tuinmeubelen zijn erg klantvriendelijk. Zij denken mee met de wensen van de klant. De showroom oogt overzichtelijk ondanks het grote assortiment. Een kopje koffie staat altijd klaar. Ik zal Van der Garde tuinmeubelen zeker aanbevelen bij anderen.
akkoord
Een winkel in de buurt vroeg 50 euro bezorgingskosten voor 5 km te rijden. Jullie leverden het gratis en de set was goedkoper! Super
Klant is koning
Wij hebben ons bezoek aan uw zaak als prettig ervaren. Veel te zien en ruime keuze.
We hadden een loungeset geleverd gekregen dat er uit zag als een showroommodel,met wat beschadigingen. Deze mochten we kosteloos omruilen. Dit vonden we een goede service
Via de webshop een Cocoon buitenhaard besteld. Deze kon vrij snel geleverd worden, maar omdat dit bij ons niet uitkwam plaatste Van der Garde de haard in de opslag en leverde aan ons op een tijdstip wat wel uitkwam. Super service!
De leverancier is failliet gegaan en helaas was de glasplaat niet meer te leveren. Na een aantal maanden werd keurig alsnog de glasplaat geleverd. Dat was nog een service en daarom verdient Van der Garde een pluim.
Was a good price for fairly good quality outdoor furniture.
een stoel had een andere kleur, na contact gelegd te hebben werd deze binnen korte tijd omgeruild voor de goede
Zeer ruime showroom, met een uitgebreid en gevarieerd assortiment in alle prijsklassen. Je hebt niet meteen een verkoper die op je nek zit, maar als je interesse toont nemen ze alle tijd voor je met een eerlijk advies. Over de prijs kon goed onderhandeld worden, wij gingen met een tevreden gevoel weg en zijn erg blij met onze mooie tuinmeubels.
Super service en deskundigheid. Mooie kwaliteit meubels en een zeer grote (deels overdekte) showroom.
Zeer goede service