Van der Garde Opheusden en Duiven is het adres voor tuinmeubelen ed. Nergens een grotere keuze en een betere bediening en prijs!
Goed geadviseerd met kopje koffie
Goede bediening met goede adviezen.
Werden bij de aankoop goed te woord gestaan. Aardige verkopers. u na een 9 maanden een probleem met een onderdeel van de tuinset en parasol die wij hadden aangeschaft. Geen probleem werd vervangen door een nieuw deel .
de meubelen waren heel goed ingepakt
Fijn louncheset en parasol gekocht. Goed geadviseerd
Erg veel keuze en nette en snelle levering.
eerlijk zijn tegen klanten en geen spullen verkopen vanuit een donkere uitverkoophoek en geen allegaartje verkopen. ook was de prijs van de "koopjeshoek" achteraf bijna net zo duur als de nieuwe spullen uit de showroom. na veel gedoe is het uiteindelijk geregeld maar ik heb er een zeer slecht gevoel aan overgehouden. ook heb ik bij de levering 2x een stoel gehad die krom was, ik had in eerste instantie een xl hoek die was volgens de verkoper niet meer voorradig echter bij het omruilen van de spullen zei de man die de spullen kwam omruilen dat de xl hoek nog wel te bestellen is maar dat het dan wat langer zou duren voordat de xl hoek geleverd kan worden. Ook dit is me in de winkel door de verkoper niet verteld. we hebben nu onze set maar niet wat we wilde hebben zeer jammer !! vooral omdat dit achteraf wel had gekund maar ons niet verteld is ... wij zullen nooit meer iets bestellen bij vd Garde en ook niemand adviseren om er iets te kopen.
Interessante aanbiedingen! Prima service, prettig contact.
wij hebben ons tuinstel nog niet ontvangen.Reden wij hebben zelf aangegeven dat er geen haast mee was
zeer positief
Erg goede uitleg in showroom. Goed geprijsd. Montage erg vakkundig.
oplossing water probleem in de tafel
Mooie showroom. Deskundigheid verkoper.
afgeleverde tafel klopte niet met wat we besteld dachten te hebben - ruilen bleek geen enkel probleem; we mochten zelfs de foutief geleverde tafel blijven gebruiken totdat de nieuwe tafel geleverd zou worden.
We hadden iets te weinig ruimte om een groot tuinset te plaatsen. De verkoper liet ons goede oplossingen zien.
alles Top - insbesondere auch der Umgang mit Kindern!!