aardig personeel, leuke winkel, veel keus
Prima geholpen in showroom met advies
Ik ben altijd netjes en correct behandeld.
Er werd een foute stoel geleverd. De werd meegenomen en enkele dagen later werd de correcte stoel geleverd
ivm een probleem zeer snelle en tevreden oplossing. vraag Mark
Aangezien de loungeset nog in de verpakking zit kan ik nog geen goed oordeel geven.
Men had bij Van der Garde de beschermhoes die we qua maat nodig hadden.
Goede hulp, nemen de tijd en laten verschillende dingen zien die passen binnen de wensen en het budget, Erg vriendelijk personeel
Door Jeanette Zinger uitstekend geholpen. Goede voorlichting en dankzij haar juiste keuze gemaakt. Zeer deskundig en hulpvaardig. Nog zeer bedankt voor het meedenken en de lekkere koffie.
Kwaliteit zitkussens valt erg tegen slappe kussens
Levertijd was lang.. Zou ongeveer 2 maande duren Na die tijd nog niks gehoord.. Gebeld en Bleek het nog langer te duren..
we werden goed geholpen , en vrij snel hadden we de spullen binnen.
Graag informeren klanten dat Loungeset in verpakking bezorgt wordt. Wij stonden voor verassing dat de bezorger lettelijk grote doos voor de deur neerzet zonder verder te helpen. Vrouw was alleen thuis, niemand kan helpen die doos binnen te zetten, staan uitenidelijk een paar uur buiten in regen. Dat was heel erg vervelend!
Onze waterafstotende tuinkussens zijn niet zo waterafstotend dat ze zonder bescherming een heel seizoen buiten kunnen zijn