Werd gebeld over de aflevering, was erg snel en vakkundig.
Goed advies, tijd en aandacht voor de klant.
goede, snelle levering. nalevering van de dopjes die ontbraken op tuinstoelen, ook heel snel. FIJN!!
wij hebben het tuinstel in drie keer ontvangen omdat de chauffeur de kussens vergeten had die hebben wij zelf gehaald omdat het mooi weer werd en toen vanmiddag de hocker kwam klopte de rekening niet gelukkig konden wij de bon laten zien waar het allemaal opstond de chauffeur deed niet moeilijk en heeft er over gebeld dusal met al liep het allemaal niet geweldig gr Fam vd Heijden
Snelle levertijd, Goede verzorging vd verpakking vd producten
wat we zochten hebben we gevonden. voor een mooie prijs.
Eerst 2 kapotte parasolvoeten ontvangen. dit is keurig opgelost en na 1 week door 2 nieuwe voeten omgeruild.
ik vond het geweldig hoe wij zijn geholpen.
Prima personeel.
snelle levering en deskundig advies.
Gedegen uitleg en advies in showroom. Keurig op tijd geleverd
Prima winkel, ruim assortiment, goede prijzen.
Dit was ons eerste bezoek en hebben dit als heel plezierig ervaren
Informatie levertijd opgevraagd; medewerkster heeft eerlijk verteld dat product niet voorradig was maar binnen 2 weken werd verwacht. Binnen 10 dagen was de bestelling in huis !
We zijn heel fijn geholpen door de verkoper en een prachtige showroom !!
dat alles zeer correct wordt verzorgd en opgelost.