Vriendelijk ontvangst, Veel sets, goede voorlichting en uitleg van diverse materialen. Inzicht wat we zochten.
Wij hebben een bank gekocht via de webshop, de bank werd op afgesproken dag en tijd bezorgd. Ik had het gevoel dat de bezorgers erge haast hadden om weer weg te gaan. Toen we de doos openden zat er een hele slechte kopie van de instructie om de bank in elkaar te zetten, echt onleesbaar. Het leek wel een illegaal nagemaakte bank zo kwam het op mij over. Het is ons na veel moeite gelukt om de bank in elkaar te zetten. De bank is prima ziet er mooi uit.
fin. tegemoetkoming voor het feit dat de bank niet nw maar gebruikssporen had extra krukje tbv de wachttijd levering> concurrent kon hem direct leveren snelle reacties van bedrijf, klantvriendelijkheid personeel in winkel
Wij ervaren het als een prettige winkel waar we op een professionele manier geholpen zijn. De service vinden we ook meer dan goed.Dit hebben we ervaren toen we na drie jaar langs kwamen en er zonder problemen onder garantie een stoel werd gerepareerd.
laatste 2 kunnen we nog niet beoordelen. We zijn voor het eerst teleurgesteld over de nalevering. toen we het kochten op 8 april waren 2 tafels op alleen de hoek van de bank niet. Met de bezorging bleken de tafeltjes ook niet op voorraad. Reclame van jullie zegt: alles op voorraad leverbaar. jammer dat dit niet zo is Nu 16 mei word het bezorgd na dat wij al een paar keer hebben gebeld. (Dus geen 3 weken maar 6 weken wachttijd. Dit waren we van jullie niet zeker niet gewent. Groetjes fam. Daniel
Kregen de sierkussens voor onze nieuwe loungeset al mee. Wij hoefde geen aanbetaling te doenover onze aankoop pas bij aflevering.
Verkoopadvies in showroom Duiven. All in prijs incl. bezorgen is fair.
Kwaliteit van het tuinset moeilijk te beoordelen daar we deze eerst enkele weken in gebruik hebben.
prima prijs/prestatieverhouding en snelle (re)actie toen bleek dat een van de onderdelen van de schommelbank "verkeerd gemonteerd" was
als er een afspraak gemaakt wordt voor een bepaalde tijd graag daar aan houden
Er was een te kleine hoes meegeleverd en deze werd voor dezelfde prijs omgeruild voor een grotere
Ben zeer tevreden over het product, de prijs en de kwaliteit van de tuintafel en de stoelen, maar vooral de hartelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeur vond ik bijzonder positief!!
Ik ben zeer tevreden. Het bestellen ging super snel, de verkoper wist direct wat ik nodig had en de aflevering wat zelfs eerder dan vooraf werd gezegd. Helemaal super!
Kan niet alle vragen beantwoorden, omdat wij de picknicktafel cadeau kregen en niet zelf hebben besteld
aanbieden van koffie, hoeveelheid tuinmeubelen
In België geen hoeveelheid van onze bestelling beschikbaar. Wel een cataloog met alle strekmateriaal mogelijkheden ontvangen. Gezien enkel 1 set te zien op de site heb ik telefonisch contact genomen. Dank zij De Heer Gerhard Meierman heb ik zowel telefonisch als via mail alle nodige info ontvangen. De bestelling en levering (2 weken vroeger) zijn heel vlot verlopen. Als nazorg heb ik een cataloog voor kussens ontvangen. Waarvoor dank. garantie nog n.v. t. Als eerste grote bestelling op die manier zijn wij heel tevreden!