Bij kwaliteit producten heb ik een 5 omdat een hoekelement wat scheef is en niet mooi aansluit aan het geheel.
goed geholpen
Erg klantvriendelijk, ook als je via de webshop wilt bestellen en nog even telefonisch een vraag wilt stellen.
Transparant, onderhandelbaar, open/eerlijk, niet moeilijk doen over dingen.
Werkelijk prima! Alles snel, service gericht en erg klant vriendelijk!
Wij genieten van de mooie meubelen van jullie.
keurig geholpen,ook de nazorg bij het ontbreken van een artikel
Uitgebreid assortiment met kwalitatief goede producten. De gevoerde merken zijn niet goedkoop, maar wel van uitstekende kwaliteit. De prijzen zijn zeer concurrerend en mijn ervaring is, dat er soms ook nog wel wat te onderhandelen is over de totaalprijs. Personeel is erg vriendelijk. Er hoeft pas betaald te worden bij aflevering, en dat kan met pin bij de chauffeur. Prima!
Erg attent en deskundig medewerkers, nemen alle tijd voor uitleg en denken met de klant mee, een aanbeveling voor ieder een een aanwinst voor duiven
Voldoet aan de verwachtingen
vriendelijke en hulpvaardige verkopers
meedenken in oplossing in onze wensen door verkoper
Naar aanleiding van verkleuring van de kussens van onze lougeset contact opgenomen met van der Garde. De set is 2,5 jaar oud. Na overleg met de leverancier van de set hebben wij nieuwe hoezen voor de kussens ontvangen. Gratis. Top.