Nazorg uitstekend en alles klantvriendelijk opgelost
Goed geholpen, redelijke snelle levering
een stoel was stuk, deze is na een tweede telefoontje keurig omgeruild voor een nieuwe
Goed geholpen aan de telefoon en snelle levering van het juiste product.
Vriendelijke benadering. Correcte afhandeling.
Snel en niet te duur
ik heb een vraag via de mail gesteld, kreeg snel antwoord. vervolgens stoelen besteld die heel snel geleverd konden worden. betaling kon ook na levering. Heel tevreden. Kom zeker terug
Duidelijk, overzichtelijk en snel handelen.
zeer geode servies!
Ze komen afspraken na en leveren binnen afgesproken tijd
Ruim assortiment en prima geholpen met deskundig advies.
OK
Prijs
Klant op de hoogte houden als de bestelden goederen verlaat zijn!
Gewoon goed
Prima geholpen, eerlijk advies, lekkere koffie!
De loungeset diningset is geweldig. Het heeft een hoge rugleuning en een hele goede zit. De tafel is ideaal om ook aan te eten. Wij zijn er super gelukkig mee.
Duidelijk uitleg over de voor-en nadelen van verschillende loungesets. Hierdoor konden we een goede keuze. Alle afspraken zijn nagekomen. Service is voortreffelijk
Prima ervaringen met uw bedrijf!
Goed advies,vakmanschap van personeel,goede uitleg, mooi uitgebreide showroom.
Goede oplossingen gevonden voor kleine schade en afleverfoutjes.