loungeset bevalt goed, al moet de stoel nog geleverd worden.
Ik heb echt geen verbeter punten, Heel goed geholpen in de zaak. vriendelijke mensen van de bezorg dienst. Al met al ik ben ZEER tevreden.
Wij zijn zeer tevreden!!!
Zeker positief
Advies en prijs.
Makkelijk.Zijn wel eerst in de winkel geweest.
makkelijk en prettig contact. Goede bereikbaarheid/toegankelijkheid goede email contacten, snelheid en afwikkeling
Goede service na melding van beschadiging twee tuinstoelen. deze werden omgeruild.
We vonden het een prettige ervaring om zaken te doen. Onze vragen werden steeds snel en correct beantwoord. Prijs/kwaliteit was perfect.
Goede service betreffende het uitvoeren van de loungeset naar Curacao. Jullie hebben alle medewerking verleend. Bedankt!
- snelle levering - prijs
Mooie en fijne stoelen geleverd gekregen. Zelfs binnen de aangegeven levertijd!
Vriendelijke service en snelle levering!!
de bouwers van de pergola gingen zelfs tot ver in de avond door in de stromende regen en kwamen een week later om het vuil geworden touw vervangen
Bedankt wij genieten
Veel keuze in de showroom. Werden snel en deskundig geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
tevreden
Via advertentie in de Gelderlander kwam ik op de website terecht waar ik eindelijk de tuinbankjes vond waar ik zolang naar op zoek was. Ik had gebeld en ze konden apart gehouden worden en geleverd op een door mij aangegeven dag. Zeer correct allemaal