keurig
Prettig verkoopgesprek, duidelijke afspraken en afhandeling conform afspraak. Meer wil en hoeft een klant niet.
klantvriendlelijk
Vriendelijke verkopers en ook telefonisch goed geholpen voor de klacht.
Extra stoelslofjes gratis geleverd. Prima geregeld. Wat gezegd wordt, wordt nagekomen. Goed korting op tuinset. Keurig personeel ook m.n. bij de aflevering. Uistekend
Parkeergelegenheid. Invalide parkeerplaats
Erg veel keuze, tegen redelijke prijzen. Goed geholpen door medewerkers.
Na slechte ervaring met v.d. Garde tuinmeubelshop, welke webwinkel een ANDERE is dan v.d. Garde tuinmeubelen ben ik bij deze laatste perfect voorgelicht en geholpen. Supersnelle levering. Compimenten!
Een breed assortiment, zodat je goed kunt kiezen. Goede uitleg en service.
duidelijke website met snelle levering
levering volgens afspraak
Prima winkel vriendelijk personeel met kennis van zaken. Ook telefonisch. Fijn.
Fijne winkel goede prijzen.
snelle levering vriendelijke serice verkoper
Goed geholpen in winkel,aardige verkopers, zeer aardige en behulpzame bezorger, veel keuze.
de bank zit perfect.
Vier tuinstoelen besteld , slechts 1 geleverd . Na een telefoontje naar het filiaal Opheusden , de dag nadien de andere 3 stoelen geleverd . Fijn dat VanGarde zo snel gehandelt heeft na een foutje van hun !
Snelle levering, goede service Aflevering staat onvoldoende , maar dat kwam niet door jullie maar door de bezorger waar we telefonisch contact over hadden gehad, de bezorger zei dat hij niet bij ons hui kon komen, en ik heb de hele dag gewacht, ze hadden ook neit gebeld, zijn zo weer weggegaan. maar daar kunnen jullie niets aan doen.