Goede ontvangst in showroom. Duidelijke uitleg verschillende sets. Zeer plezierige behandeling
Snelle levering en goede producten
Gewoon goed zonder poespas. Komt door de gemoedelijkheid van de mensen uit de streek
Garantiekwestie werd alsnog opgelost en tafel is thuis gebracht.
Goede service heel erg vriendelijk en veel keus .
Snel geleverd en goede service
Ik ben uitermate tevreden.
Mooie showroom en we zijn keurig geholpen. We zijn zeer tevreden over de tuinmeubelen.
Alles prima vanaf bestelling tot en met levering.
We zouden nog bellen om te bedanken voor de service maar dit komt goed uit. Met stip de beste internet aankoop ooit. Snelle service, super snel geregeld en persoonlijk! Ga zo door!
Aflevering kan beter. Was ons niet bekend dat je de set zelf moest opbouwen.
Prettige ontvangst+ deskundige voorlichting+ goed prijs/kwaliteit verhouding
Fijn geholpen in de winkel + snelle gratis bezorging. Wij zijn helemaal blij!
Voor de aankoop via de mail contact gehad en heel professioneel te woord gestaan. We kregen goed advies. Bij de bestelling was het bekend dat er een lange levertijd zat op de loungeset en toen deze eenmaal leverbaar was deden ze er alles aan om hem nog voor het mooie weer in de tuin te hebben staan. Aftersales ook keurig, hier is klant nog koning! Zeker aan te bevelen.
Vriendelijk geholpen bij aankoop.
Snelle levering van een mooie parasol.
- Snelle levering - Goede service/garantie - Klantvriendelijkheid