Goed advies, vriendelijk personeel
alles oke.
Werdt snel geleverd,vond ik prettig. Stoelen en lounge stoel zitten goed en konfortabel
ruime keus, goede voorlichting
Ziet er netjes uit. De verkoper wist veel te vertellen en alles wat hij zei klopte. De bezorging was op tijd vna te voren duidelijk gecommuniceerd
geachte heer/mevrouw Hendriks, Dank voor uw bericht. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om deze kwestie op te lossen. met vriendelijke groet, van der Garde Tuinmeubelen
Snelle levering, mooie producten
Goede service en luisteren ook echt naar je en advies gericht antwoord, en zijn bereid prijs aan te passen.
Loungeset en kussens zijn ruim en van erg goede kwaliteit. Verder erg vriendelijk en behulpzaam aan de tel.
Klantrespect
Ik had 2 grote krassen op mijn tafel waarbij werd vermeld dat dit zo hoorde maar het was duidelijk een beschadiging. We waren er boos over en hebben meteen het blad geschuurd en daarna in de was gezet. Ook waren de stoelen van het tuinset met naamplaatje en 3 zonder plaatje. Mijn moeder heeft een kussenbox besteld die ook geleverd werd, gemonteerd werd ons vermeld maar hierbij zijn we nog 2.5 uur bezig geweest om hem in elkaar te zetten dus daar was niet de juiste info gegeven. Al met al geen prettige afhandeling.
snelle zeer correctie levering
Goede service rondom de levering van de tuinmeubelen
Levertijd was sneller dan verwacht. Prima kwaliteit. Ik ben tevreden! Tip voor de toekomstige koper: Zou nadenken om een hoes erbij te bestellen. Heb ik nu achteraf besteld.
Mooie lounge set waar we, mede door het mooie nazomerweer, nog even van konden genieten.
Goede uitleg.Goede levering Door chauffeur.
Tot nu tot prima Garantie ka ik nog niets over zeggen heb ze pas een maand en er is nog niets mee aan de hand Web site niet op gekeken
Netjes afgeleverd door keurige bezorger
Super grote assortiment, goede service.
Goed en snel geholpen bij nabestelling onderdelen
Vrij snel na bestelling gebeld dat de levering enkele weken zou duren.
Advies van verkoper