Zeer goed.
Snelle levering en afhandeling
Zeer flexibel en goede service. Komen afspraken na.
Fijne verkoper, luistert goed naar de wens van de klant. Mooie spullen, bedrijf heeft een betrouwbare uitstraling. Afspraken worden nagekomen, ook al loopt er iets fout. (Was bij ons het geval, is erg goed opgelost). Goede 'nazorg', als er iets is, kun je er altijd terecht!
persoonlijk advies, zelfs ter plaatse, goede offerte en flexibel in aanpassingen.
Het waren vriendelijke verkopers
Onze klacht over weef fout is echt snel en naar volle tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets mpois
Top service. Bedankt voor jullie inzet.
Prettige ontvangst en goede, deskundige uitleg product.
Goed advies, scherpe prijs
Ik werd heel goed geholpen.Duidelijk uitleg en advies.
Prima loungeset Snelle goede levering Lekkere koffie in showroom
Goede service snel en transparant
goede service, klantvriendelijkheid, fijne gelegenheid om zelf rond te kijken, tevens goed advies.
Licht in showroom
Geen reactie op e-mails ontvangen en nazending van een onderdeel vier weken later. Eenmaal binnen in het magazijn wel snel verstuurd naar klant.