Fijn personeel in de vestiging
De manier waarop we geholpen werden in de showroom, lekker losjes maar toch professioneel.
Bij aflevering bleek dat we niet het volledige bedrag konden pinnen. Daarom afgesproken dat we het bedrag wel zelf zouden over maken. Dat hebben we dan ook de zelfde dag nog gedaan. Bedankt voor het vertrouwen.
Flinke keus en prijsvriendelijk.
Mooie winkel, vriendelijk geholpen en snelle levering.
Keurig te woord gestaan en alles netjes op tijd geleverd. We hebben de tafel nog niet uitgepakt, maar alles ziet er keurig uit,
Veel keus, prettig geholpen!
klemmetjes om de 2 banken aan het hoekstuk te bevestigen zijn een waardeloos systeem
Uitgebreide showroom in Opheusden en vriendelijk/deskundig personeel. Veel keus in de diverse prijsklassen. Zover we konden nazien veruit de goedkoopste wat betreft onze fraaie 4SO loungeset.
Heel Fijn geholpen in de winkel, en erg veel plezier van het product
Attente. persoonlijke reactie op aankoop. Ook uit eigen beweging compensatie ( dienblad ) voorgesteld na misgaan aflevering.
Snelle levering van juiste producten. Waarvan 1 stoel helaas wel iets beschadigd maar retour zenden is geen optie.
ZEER GOED
Ze geven je de ruimte om rond te kijken en stappen niet meteen op je af. Heb je iets te vragen dan zijn ze behulpzaam.
Aardige mensen zowel aan de telefoon als de bezorger!