Zeer goede service
snelle en flexibele levering. Prijs is oke, maar niet verschillend met concurrenten. Goed advies
Das Erscheinungsbild in Duiven ist hervorragend. Die Bedienung war sehr nett und kompetent. Die Anlieferung wurde prompt und mit erfahrenem Personal vorgenommen.
Mooie loungeset voor prima prijs!!
Zekers! Keurig terug gebeld en netjes te woord gestaan. Bestelling liep vlot en keurig bezorgd. Nette prijs
Onze ervaring met van der Garde is zeer positief, prijs kwaliteit is prima, alleen toen wij een extra tussenstuk voor onze loungeset wilde bestellen, werden wij met drie verschillende prijzen geconfronteerd....nogal inconsequent....
Prima klantvriendelijke aflevering .
Goede voorlichting gehad over product. Concurrerende prijs gekregen. Glazen legblad tafeltje direct kunnen omruilen tegen een goed exemplaar (geleverd exemplaar zat het weer in of iets dergelijks).
wij hebben de tuinmeubels nog niet uitgepakt Deze staan in opslag voor volgend jaar. Groeten Gerrie
Uitstekende service en advies. Erg prettig geholpen.
Tot nu toe positief, maar de periode is nog tekort om van ervaring te spreken. Wij hebben het kopen van de lounge set als prettig ervaren, goede voorlichting prettige sfeer. Erg vriendelijk en relaxt.
Vriendelijk en duidelijk je kunt alles vragen men neemt de tijd Voorne Ook de koffie is goed
Ruime keus aan meubelen. Makkelijk bereikbaar.
adequate afhandeling van de bestelling