prijs / kwaliteit verhouding
Perfect geholpen geweest via mail wanneer zich een probleem voordeed om te kunnen leveren. Doordat er niemand aanwezig was op het leveringsadres mochten we een gsm nummer doorgeven en ze belden 15 min voor levering op zodat we de tijd hadden om aanwezig te zijn.
Het was snel afgeleverd
We wilde eerst thuis meten of we het set kwijt konden en vroegen of we het set mochten reserveren. Daar werd in 1e instantie moeilijk over gedaan. Er werd gezegd, als er straks iemand komt die de set heel graag wil hebben dan verkoop ik hem. Toen ik zei das allemaal mooi maar ik wil hem ook graag hebben en koop nix zonder dat ik van te vooren gemeten heb. Moeilijk moeilijk. Uiteindelijk hebben we de set 3 kwartier kunnen reserveren om snel naar huis te gaan. 1 minuut voor aflooptijd hebben we kunnen bellen omdat we toen pas thuis waren en gemeten hadden.
Goedemorgen mevrouw Devilee, Bedankt voor uw verbeterpunt, wij zullen dit zeker met uw verkoper gaan bespreken! Wij hopen dat u vanaf het voorjaar veel plezier van uw loungeset zal hebben! Met vriendelijke groet, Gerrit van der Garde
Indien de planner. "Afleveren" op vakantie is, moet je zelf terug bellen om te proberen een afspraak te maken voor Dag en tijd van aflevering. Bizar. We vragen ons af hoe het gaat als deze persoon 3 of 4 weken vakantie heeft.
Goedemorgen familie Luth, Bedankt voor uw verbeterpunt! Wij zullen dit intern bespreken zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Wij wensen u nog veel plezier van uw mooie loungeset! Met vriendelijke groet, Gerrit van der Garde
Nette levering, goed afgehandelde bestelling
Goede service aardige verkoopers
Prettige ontvangst in showroom in Opheusden. Snelle aflevering NVT: we hebben de set nog niet gebruikt (ivm het najaar / natte weer), dus nog geen oordeel over kwaliteit. Ook nog geen ervaring mbt nazorg en garantie.
netjes afgeleverd nette bezorger aardige man!
Snelle levering en mooie kwaliteit! Heel netjes ook dat er een opbergzak bij de hoes zit. Als ik nog eens een hoes nodig heb kom ik zeker terug!
Fijne deskundige verkoop, compliment!
zeer goede afhandeling van klacht omtrent produkt
Zeer deskundig geholpen. Prettig!
Goede informatie in de winkel
Groeten aan Jan. Eerlijk en goed advies.
Afhandeling van verkeerde levering