Snelle en correcte levering door vriendelijke behulpzame mensen.
Wij hebben een prima advies gehad en de service was voortreffelijk.
gezellige verkoper
Enige tijd een mooi tuinset gekocht. Nog geen ervaring met deze tuinset i.v.m. het jaargetijde waar we inzitten maar we hopen op een mooie zomer dat er veel van kunnen genieten. We zijn tijdens de aankoop op zeer vriendelijke en prettige manier geholpen door de verkoper. Ook de levering was de tuinset was helemaal o.k.
Keurige bezorging en een prettig gesprek met de verkoper
Zeer klantvriendelijk zowel in de winkel als aan de telefoon. Goede uitleg ivm nalevering.Goede prijs.Goede kwaliteit.Goed advies.
Hele fijne bediening en voorlichting
prettige communicatie met de verkoper en ook bezorger tijdens de aflevering .Ook een goede prijs.
Goed assortiment, Goede bediening (en buiten het weekend ook vaak snel)
De bezorger zag er erg onverzorgd uit. Dit pas niet bij het bedrijf .Het leek wel een schooier.
Groot assortiment, Goed geholpen in de winkel Kwaliteit en nazorg/garantie kan ik nog niet veel over zeggen
zeer goed
Zijn zeer tevreden, over de meubelen maar ook over het advies.