Gastvij, Goede ontvangst Met Koffie en Oliebol.
Wij zijn heel tevreden. De prijs is tenminste betaalbaar en de kwaliteit tot nu toe goed! Goeie service en het werd snel geleverd.
Van onze glazen tafel was het glas gebroken na afgelopen sneeuwval. na contact met de winkel die aangaf dit op mail te zetten, Keurig geholpen door een nieuwe glasplaat te leveren kosteloos. dit was 2,5 jaar na aankoop datum.
Goed advies Goede levering
prima advies en correcte levering
ruime opgezette showroom
ga zo door
Perfect bedrijf!
Prettige, vakkundige niet opdringerige verkopers.
Afgesproken is: de tafel wordt geleverd als de bestelbus in de buurt rijdt. De factuur heb ik gelijk ontvangen, zoals ik had gevraagd i.v.m .stormschade voor de verzekering
Fijn rond lopen zonder dat je geholpen wordt
Bij dhr de bruin een Prima loungesset geleverd gekregen. Goede adviezen en een mooie showroom. Ze zijn de goedkoopste, met goede kwaliteit! 100% aan te raden
goed advies en mooie showroom. Vriendelijk personeel. Betaling bij levering
Prettig zaken doen met zeer voorkomende personen.
Goed advies gekregen, niet opdringerig, precies onze stijl. We hoopten de meubelen te krijgen voor de kerst en dat is ook gelukt. We bevelen het iedereen aan, superwinkel met mooi assortiment
Vlak voor kerst een tafel besteld, kon niet meer op de gewone manier vérzonden worden maar omdat ik hem met de kerst nodig had werd hij speciaal met een koerier verstuurd. Echt een top service!
Zijn tevreden over het tuinameublement
We hebben de set in de uitverkoop gekocht en nog niet in gebruik; vandaar dit cijfer...
Goede afhandeling en tijdige levering
zeer tevreden ik vind het alleen jammer dat de stelschroeven zo kort zijn met vriendelijke groeten p.leenders
Twee stoelen kregen losse wicker snoeren. Keurig en snel opgelost.