Het heeft even geduurd voor we onze mening konden geven we hebben de set vervoerd naar ons huis in Spanje. Verkoper adviseerde ons van te voren alles na te kijken maar het zat zo mooi ingepakt en we hadden zo'n goed gevoel gelijk al bij binnen komst in Duiven dat we zo naar Spanje hebben vervoerd. En ons gevoel wat we hadden was goed er mankeerde niets aan. Zijn er zeer tevreden over. In Spanje koste dezelfde set € 1400,00 maar ja spanjaarden kopen het niet en alles wat voor de toeristen is heeft zijn prijs. Dus we zijn zeer tevreden over van der Garde. Met vriendelijk groet Rinus Maandag
Een gedegen advies zodat we een set hebben kunnen kopen waar we zeker 10 jaar mee kunnen doen
Contact en levering prima. Hebben de set ivm weer nog niet kunnen gebruiken dus kunnen over kwaliteit en comfort nog geen oordeel geven
Prima gedaan. We hadden een kussen wat niet klopte! Werd opnieuw bezorgd tegelijk met een aantal pootjes die nog ontbraken. Helaas was het kussen opnieuw niet juist maar beloofd is om deze op te sturen. Daar gaan we dus helemaal vanuit dat ook dat goed gaat komen.
Gewoon heel prettig en ondanks internet toch heel persoonlijk gevoel via mail !
Wij hebben de showroom iets lager gewaardeerd dit komt omdat wij er waren toen er sneeuw lag en dan is het lastiger om de loungeset goed te kunnen bekijken vandaar maar verder echt super netjes
Er zijn verkeerde spullen bij ons afgeleverd. Maar na 1 telefoontje is alles geregeld en hebben we de juiste spullen ontvangen.
goede service van de heer jan de bruin
Verkopers zeer begaan met onze wensen en klant gericht m.n. ook het aanbieden van koffie, vrij rond te kijken zonder direct een verkoper in de nek.
netjes e.e.a. snel afgehandeld geen gezeur maar doen.
We waren op zoek naar de "Grenenbrink", maar deze zaak bleek failliet en verdwenen van de Nieuwgraaf. We kwamen toen min of meer bij toeval bij uw winkel terecht.
Toen we eenmaal geholpen werden, werden we ook goed geholpen. Er werd goed met ons meegedacht. De levering verliep ook goed. Toen het de eerste keer niet kon, kon ik goed een nieuwe afspraak maken.
Schroeven bij de tafel waren wat moeilijk aan te draaien i.v.m. de ruimte die je er voor hebt hierdoor kun je de plastic beschermdopjes niet gebruiken deze passen niet meer door de beperkte ruimte
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Loungeset besteld zou 6 werkdagen duren maar werd volgende dag al gebeld dat het de die dag erna al geleverd zou worden! Levering is prima gegaan en super mooi loungeset zijn er super blij mee!! Top service
Deskundig advies gekregen via de telefoon. Er ontbrak een setje schroeven en die werden per omgaande thuisbezorgd. Prima loungeset.
Vriendelijkheid, klantgerichtheid, vakmanschap en een goede service. Kijkt wat de wensen van de klant zijn en past hier het advies op aan.