Mooie overzichtelijke showroom. Deskundig personeel. Ruime keuze.Zeer snelle levering.
nu een lounchset gekocht(in Opheusden) en later nog een nieuw tuinstel(in Duive
vriendelijke mensen en deden echt hun best om op korte termijn de betreffende set nog te kunnen leveren. (is ook gelukt)
Zeer vriendelijke en deskundige verkoper. Niet opdringerig. Afleveren op afgesproken tijdstip. Zelfs verpakking ging mee retour.
snelle levertijd en vriendelijke behandeling.
Ja, we zijn heel tevreden. Alles is goed gegaan. We zitten alleen nog te wachten op een backorder. We hopen dat dit ook het zelfde gaat lopen als de rest.
Mooie winkel, deskundig en vriendelijk personeel .Niet opdringerig.
Leuk
Super snelle service
Wij zijn zeer goed geholpen verkoper gaf goed en deskundig advies, wij hebben van de garde ook bij bekenden aanbevolen.
Prettig geholpen. En een keurige bezorging
Het ging om het onderhoudsmiddel voor mijn teakhouten buitentafel en dat is een goed product
Snelle levering, prima telefonisch contact 👍
Top Ik heb eerder een loungeset bij u gekocht drie jaar geleden waar wij nog steeds plezier van hebben. Tuinset ontbrak nog.
Nette showroom, prima informatie, nette bezorging.
klantvriendelijk, goed advies enconform afspraak en exact op tijd geleverd. Prima