Goed geholpen. De set kon veel eerder afgeleverd worden dan van te voren voorspeld. Daar waren we natuurlijk blij mee. Ons daarover van te voren gebeld of we dat wel wilden. Erg netjes gedaan allemaal. De tuinset was zeer degelijk verpakt en zonder beschadigingen geleverd. Mijn man en ik zijn erg tevreden.
Goed geholpen. Via website naar showroom . Verkoper was aardig slim en hielp goed
In het verleden reeds een aankoop gedaan en daarom na een aantal jaren weer een nieuwe tuinset gekocht en wederom naar tevredenheid.
Onze loungeset was na enige jaren kapot door een fabrieksfout. Hoewel de garantietermijn reeds was verstreken, werd ons een gehele nieuwe set aangeboden voor het zelfde aankoopbedrag als de oude set. Top service.
Verkoop in de winkel ging prima ondanks drukte toch gevoel van tijd geven voor je als klant.
Prijs
Parasol staat er goed bij. De zomer zal de kwaliteit testen.
Vriendelijke en adequate medewerkster, goed advies en breed assortiment
Afhandeling klacht waar aangekocht product bleef
Zie hier boven. In alle facetten prima en ook de prijszetting was goed.
Op gemak in de showroom kunnen rondkijken zonder gehijg van een verkoper in je nek. Uitgebreid assortiment. Verkoper kwam op tijd om te adviseren. Alle tijd. Goede uitleg over verschillende materialen. Geen pushwerk. Gratis bijgeleverd kussen vonden we leuk gebaar. Aflevering punctueel.
Ja
Snelle en vriendelijke reacties op vragen via mail. Prima verhouding prijs/kwaliteit. Levertijd ruimschoots gerespecteerd. Prima afgeleverd door een super vriendelijke kerel!
goede ervaring
Levertijd 3 x zo lang als aangegeven. De twee lounge stoelen bleken niet op voorraad te zien. Hierover werden wij niet geinformeerd. Wij hebben twee verstelbare wicker stoelen gekocht. Deze kunnen ivm gasveer niet buiten in de regen staan, of dienen afgedekt te worden. Dit had de verkoper ons moeten vertellen voordat wij de stoelen kochten. Wij zagen het pas toen we de stoelen uit de doos haalden doordat er een kaartje aan zat waar dit op stond.
Voldoende keuze en goede verkoopster en nette levering
begeleiding bij aankoop, meedenken.
als je belt is wel fijn als je een keer word terug gebeld maar niet dat je zelf weer moet bellen
Zeer deskundige verkoop. Netjes en niet opdringerig.
Prima tuinset gekocht voor een mooie prijs!
Super snelle levering en bereikbaarheid via de telefoon. Tevrede over onze lounge dinnings set