De duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken/beloftes. dat geeft vertrouwen. Als klant hebben we ons welkom gevoeld en we zijn goed geadviseerd.
Goede en snelle levering
Mooie showroom goed geholpen uitstekend product
prima verzorgde aflevering. met zeer vriendelijke Chauffeur.
Ze nemen de tijd voor je en zijn niet opdringerig
Zeer goede service Snelle levering
ruim aanbod, snelle levering
Nette behandeling in het filiaal door medewerkers. Eerste levering netjes bezorgd op afgesproken termijn, helaas nalevering niet :-( Verder bezorging netjes achter het huis afgezet door chauffeur.
De keuze van de hoeveelheid meubelen.
tevreden
Advies en hulp bij aankoop is prettig. Het maakt daarbij niet uit of het om een paar kussens of een grotere aankoop gaat. Levering van de uitgekozen tuinmeubelen verliep veel sneller dan in de winkel was aangegeven. De wagen was keurig op de afgesproken tijd, de chauffeur was heel attent en behulpzaam bij het brengen van de meubelen naar de tuin. Het omruilen van een stoel waar wij niet helemaal tevreden over waren verliep goed.
Komen na wat er is afgesproken
we zijn zeer tevreden,ook over het personeel wat ons heeft geholpen
Zeer gewaardeerd, dat verkoper niet ging voor het eigen zakelijke gewin, maar heel eerlijk vertelde, dat wij het soort parasol, wat wij op het oog hadden, niet moesten koper, maar een andere. Wat nl. in onze situatie niet had gekund en dat heeft de verkoper op een heel goede manier duidelijk gemaakt.
Goed geholpen duidelijke uitleg, snelle levering veel keuze
Wat ons betreft was alles prima
goed klantgericht. goede informatie.