Super vriendelijk personeel aan de telefoon en een super snelle levering andere dag al in huis.
Prima service, vlotte levering en kwalitatief mooi product!
Perfect geholpen uitstekende service. Helemaal top....
Erg tevreden
Ruime keuze, prima service en voorlichting mbt de tuinafdeling en prettig geholpen met koffie en koekje toe.
producten zijn in orde
Helaas eerste keer verkeerde tafel geleverd maar prima en snel opgelost!
super goed geholpen. Fijne verkopers. Goeie service
Als alle webshops zoals jullie waren , dan hebben de klanten nooit problemen Zeker een heel stuk goedkoper , dan gewone winkels bij ons voor dezelfde kwaliteit houe zo gewoon goed
Goed ingepakt gekregen. Netjes thuisbezorgd. Telefoon gehad toen 1 stoel nog niet binnen was.
de keuze en de hulp van de verkoper waren prima; de aflevering goed verzorgd; de meubels goed verpakt
Netjes geholpen,en correct bezorgd
vlotte informatie en afhandeling. tevreden gestemd.
zeer goed
advies en onderhandeling waren perfect