Snelle levering...
Heldere communicatie en advies, goede communicatie over levering, mooi grote showroom. Stevige wendbare praktische parasol!
Snel geholpen, goed advies, vriendelijk personeel en een snelle levering
Zeer snelle levertijd
Gewoon doorgaan en oppassen voor valkuilen die jullie ook zeker zullen tegenkomen. Maar voor nu heerlijk om zo zaken te doen.
Goede prijs, snelle levering, prettig contact
deskundig gehopen
bezorgers lieten duidelijk merken dat ze het druk hadden/haast hadden. niet heel erg vriendelijk overkomend.
Zeer vriendelijk geholpen!
goed tot zeer goed
Prijs is goed, klachten worden snel en tot tevredenheid opgelost van de Garde beveel ik bij iedereen aan.
Ja
Wellicht informeren naar de minimale deurbreedte voor transport naar de tuin. Bij ons kon de loungeset niet via een normale weg in de tuin geplaats worden. De toegepaste oplossing was via enkele buren schutting over schutting. Wellicht een mooie activiteit voor de burendag, zit subsidie op hahaha...... Bedankt voor jullie goede service!!!! Een tevreden klant.
Goed, snel, correct en oplossend
Ik ben heel tevreden.
Héle positieve ervaring. Vertrouwd en héél fijn geholpen.
Onze loungeset vertoonde na 2 jaar teveel geknapte draden. Vd Garde heeft opgelost door buiten de garantie een nieuwe set te leveren. Dit noem ik nog eens een top service! Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen. Dus naast een goede prijs is ook de service dik in orde.
snelle en goede levering, echter geen vooraf info over leverdag
snelle levering, goede service
deskundig en vriendelijke verkoper
mooie meubels en goed materiaal