goede uitleg verkoper, snelle levering
Zeer goede, beleefde en vakkundige verkoper. Serviceafdeling goed te bereiken en servicegericht.
Klantvriendelijkheid in de showroom was heel goed. Vragen werden goed beantwoord.
De aanbieding via telefonisch contact om bij advies een passende hoes met korting aan te bieden.en de vriendelijke service in de winkel, waarbij ze bereid zijn iets extra's te bieden.
De 7 voor de aflevering heeft te maken met het feit dat ik op de dag van aflevering ('s middags vrij genomen) 2 uur van tevoren werd gebeld met de mededeling dat de vrachtwagen vol zat en mijn spullen er niet meer allemaal bij konden. De aflevering heeft toen een paar dagen later plaatsgevonden.
Laatst een hoes voor een parasol besteld, werd snel geleverd, maar artikel bleek van slechte kwaliteit, is al na een paar keer gebruik gesneuveld. Ik heb de firma hierover nog niet benaderd, dus over de nazorg kan ik nog niets zeggen
Goedemiddag meneer/mevrouw Krijns, Allereerst bedankt voor het invullen van de enquete. Vervelend dat de beschermhoes defect is. Wij zullen onder garantie een nieuwe parasolhoes naar u opsturen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 0488-441220. Met vriendelijke groet, Van der Garde Tuinmeubelen.
heel positief
Goede hulp en uitleg bij filiaal door verkoper
heel klant vriendelijk toen wij er waren regende het heel hard . de verkoper raadde ons aan om eerst even een lekker bakje koffie te gaan drinken.
Alles Gut, Ware ist in Ordnung!
Mooie waterdichte hoes
Goedemiddag Meneer Velleman, Bedankt voor het invullen van de enquête. Door een hoog punt in het midden van de beschermhoes te creëren zorgt u ervoor dat er geen water in de beschermhoes blijft staan en deze optimaal functioneert. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 0488-441220. Met vriendelijke groet, Van der Garde Tuinmeubelen
De afspraken worden keurig nagekomen, prima service
Dik en dik tevreden. Tot een volgend keer.
Duidelijke communicatie, snel zakendoen en snelle levering. Zeer positief dat de chauffeur (en zijn neefje) de meubels hielpen uit te pakken en verpakking weer meenamen en dat aan het einde van de dag terwijl ze nog een eind moesten rijden.
Assortiment, deskundigheid en service
Goede kwaliteit en een groot assortiment. Ook de tuinset en beschermhoezen gekocht.
Snelle en correcte levering
Goed geholpen en op tijd geleverd, Helaas een beschadiging aan een armleuning van een stoel en een scheef staande poot aan de geleverde tafel. Hier foto's van gemaakt over gebeld en per mail verstuurt. Mail adres opgekregen waar naar toe te sturen. Dit op verzoek naar Jan gemaild . Jan heeft netjes gezegd dat we gewoon gebruik kunnen maken van het geleverde.
Goede en snelle service, ook het karton en plastic werd weer meegenomen terwijl dat niet was aangegeven en heb er niet voor betaald