Prima. Zo doorgaan
Zeer tevreden.
Prima showroom en prettig en deskundig personeel. Gratis levering ook in de grensstreek.
Super services..we hebben 2 jaar en een paar maanden geleden een mooie hoekbank gekochtbij van der Garde. Deze ging na de garantie tijd stuk.( een paar maanden)..maar werd zonder pardon geheel vergoed. En binnen no time netjes omgeruild door ons uitgezochte nieuwe bank...echt top services... Wij zijn dus super tevreden..👍👍😘
Super kwaliteit voor een normale prijs !
Wij zijn helemaal gelukkig met onze lounge set, ze hadden hem niet op voorraad maar probeerde hem wel te leveren voordat wij onze verjaardag zouden vieren. Dat alles is helemaal goed gekomen de bezorging was precies optijd! In de winkel zijn wij fantastisch geholpen het personeel nam echt de tijd voor ons en hebben alle mogelijkheden laten zien. Qua prijs zat het ook helemaal goed precies de zelfde lounge set was bij de intratuin ruim 200€ duurder. Al met al een dikke voldoende!
er was een tuinstoel beschadigd en konden we gelijk omruilen bij de showroom in opheusden, goede service
Goed ontvangen in de winkel. Meubelen snel en netjes afgeleverd
We hadden een klacht m.b.t. de tafel en daar is adequaat en goed op gereageerd,
Prima service inde showroom, prima bezorging.
Verkopers zijn klantgericht en deskundig
Veel keus en goed bereikbaar
Tafelblad zou tegen veel omstandigheden bestand zijn. Echter bij de gebruiksaanwijzing wordt vermeld gemorste vloeistoffen onmiddellijk te verwijderen omdat dit blijvend vlekken veroorzaakt. In het frame van de stoelen blijft water staan dat er bij in klappen om binnen te zetten er pas veel later nog uit loopt.
goed personeel, en is er over de prijs te praten
Bezorging was minder, volwassenen met kind, zou persoonlijk geen kinderen meesturen. Wel vriendelijk maar helaas niet de tafel in elkaar gezet en met de verpakking er nog omheen zo achtergelaten terwijl jullie opperen dat ze de verpakking meenemen. Beetje jammer en men loopt zo de fooi mis. Het zal wel de tijdsdruk zijn maar bij een setje van bijna €2000.00 verwacht je toch wat extra's. Als deze bezorger iets meer de tijd neemt betaald zich dat vanzelf terug middels een tip die hij nu mis loopt. Product. Traagschuimkussens zijn voor mijn gevoel wel erg traag. Als men opstaat duurt het heel lang (5-10 min) voordat deze in de oorspronkelijke positie terug is. Verder Tot nu toe tevreden.
We hebben het nog niet zo lang geleden gekocht En kunnen nog niet zeggen hoe de garantie is als er iets aan stuk gaat. We weten wel vanuit het verleden dat het met de garantie goed zat .We hebben 15jaar geleden een tuinmeubelset van hartman bij van de garde gekocht en ziet er nog steeds prima uit.
Netjes geleverd binnen de afgesproken termijn. Keurig verpakt...!
Prima bedrijf, snelle afhandeling, goed product en een hele goede vervoerder. Ik beveel ze iedereen aan.