nog steeds kaartjes tegoed van een dierentuin
Prima ervaring,ook de bezorging perfect !
Verkoper nam uitgebreid de tijd en was niet opdringerig. Mogelijke opstellingen konden gelijk worden bekeken. Tot stand komen van een juiste prijs/kwaliteit en gewenste levertijd was erg prettig.
Mooie partytent volgens mijn maat 2x3m
Prima te woord gestaan, en prettig geholpen.
Fijn geholpen, mooie kwaliteit
op de site stond dat de levering wel een week kon duren, maar we hadden de stoelen al binnen 2 dagen binnen. Correcte chauffeur.
Deskundig personeel
Prima alleen ze hadden wel eens mogen vertellen over het onderhouden van de tuintafel.
Prima geholpen. Ruime keuze.
Heel goed advies
gewoon zo als het hoort, doen wat je zegt.
Heel positieve ervaring. Prettige sfeer. Goed personeel. Prima aflevering en precies op de aangegeven tijd. Chapeau!
Netjes en correct geleverd. Het werd zelfs nog sneller geleverd dan waar ik mee had gerekend. Vertrouwde naam uit het Reformatorisch Dagblad
Uitstekende uitleg in de showroom, zeer behulpzame verkoper. Snelle levering. Zeer ruime keuze en de kans om alle stoelen goed uit te proberen. Beter dan een webshop dus!!
Onwijs snel geleverd. Zondagavond besteld via de webshop maandagochtend al telefoon en dinsdag geleverd. Helemaal top!
We zijn goed geholpen. De levering was erg snel. En we hebben er veel lezier van!
De service is fantastisch, er werd iets gemist en werd ons toegezonden zonder problemen. Aflevering, vriendelijk personeel!