De naden van de kussens lieten na 1 seizoen gebruiken al los. Ik had geen bon meer, maar na het sturen van foto's kreeg ik toch nieuwe kussens. Heel netjes.
Alles naar onze wens
De indruk die in de winkel is gegeven over de producten was prima, met voldoende kwaliteit.
Goed geholpen door verkoper Maar wel gemaand dat ik niet betaald had wat later recht gezet is
Kussens vrij dun en zakken erg in..
zeer goed
ideaal zitcomfort, oogt mooi, de zitkussens tonen jammer genoeg al slijtage!
Prachtige, hoogwaardige spullen; moeilijk om te kiezen Leuke korting ook! Zeer aan te bevelen
Goede uitleg van de verschillen tussen diverse merken tuinsets
nette afhandeling na niet voorradig zijn produkt
Afspraken goed nagekomen en probleem met de bank uitstekend opgelost.
Goed advies bij aankoop en snelle reactie op email waarbij ik aangaf dat de parasol online goedkoper was. Dit is keurig afgehandeld.
Wij zouden iedereen in onze omgeving deze zaak aanraden! Onze verkoper zat normaal gesproken in het filiaal Apeldoorn maar was die dag werkzaam in Duiven (6-5) dhr de Bruin. Goede uitleg over loungeset én gashaard gekregen. Zelfs zijn mobiele nummer gekregen op papier! Toen ik ná ons bezoek hem de week erop belde bleek hét zijn vrije dag! Ik ben desondanks tóch te woord gestaan met m'n enkele vragen in een woord KLASSE! Dat is nu klantvriendelijkheid ten top! Uiteindelijk gekozen voor hét geheel mét de juiste offerte! Zelfs een periode daarna gebeld door dhr de Bruin of het allemaal goed was verlopen en nog naar wens was! Én tot nu toe zijn we nog steeds erg tevreden over onze aankoop.
Toen 1 van onze 8 stoelen kapot was, liet de firma HARTMAN ons behoorlijk stikken. "Nee mevrouw helaas die stoel is niet meer te repareren". Punt uit, daar moesten we het maardig mee doen. Maar bij van de Garde dachten ze wel mee en bleek dat zij nog 2 stoelen uit die serie op voorraad hadden. Die konden we voor een mooie prijs krijgen. Wij helemaal blij, ons tuinset was weer compleet. Maar helaas blijkt bij thuiskomst de dek van de stoel toch anders te zijn. Bij vd Garde hebben ze er toen voor gezorgd dat het dek van de kapotte stoel overgezet is op de nieuwe stoel. Wij helemaal blij, ons set is weer compleet. Bedankt van de Garde. Voor ons nooit meer tuinmeubelen van HARTMAN, maar wel tuinmeubelen van VAN DE GARDE !!!!
Zeer correcte en vriendelijke afhandeling van een klacht. Daar kan menig bedrijf nog wat van leren, complimenten!!
De snelheid waarmee geleverd werd (de volgende dag!) en hoe de nazorg geleverd werd. Zonder problemen werden de beschadigde stoelen omgeruild voor goede exemplaren.
Kwaliteit kussens en uiteindelijk advies goed.