Prima levering en service. 1 stoel was niet goed geleverd maar binnen een paar dagen werd deze omgeruild. De strakke planning van levering is erg prettig . Tussen bv 7-8u. Dus je hoeft er niet de hele dag voor thuis te blijven. Ze leveren zelf s avonds.
Deskundig advies, goede prijs en kwaliteit verhouding.
Via verkoper een goede aanbieding gehad. Deskundig personeel en snelle levertijd. Wij zijn dik tevreden
Alles tip-top in orde
prettige ervaring met goed en gezellig personeel!
Kwaliteit en assortiment
Goede service, kundig personeel!!! Echte aanrader
Ik had graag van te voren gehoord dat de set zelf in elkaar gezet moest worden. En de schroeven passen maar net plus dat de beugels er steeds afvallen die de banken aan elkaar zou moeten houden.
Tafel keurig op tijd geleverd
Goed meegedacht met wensen en levertijd
In de showroom is veel te zien
Wat ze zeggen en beloven doen zij ook echt en ruilen van spullen geen enkel probleem,super!
Snelle levering en zeer nette en goede bezorgers