goed en vakkundig geholpen. er werd goed meegedacht in oplossingen.
Veel keus, goed advies, goede kwaliteit artikelen.
Goede service, veel kennis van het product en pro actieve klantbenadering.
Verkoopmedewerker Nakomen afspraken
Verkeerde tafel werd gebracht. chauffeur is snel terug gereden naar het magazijn en kwam terug met de juiste! Top service!
Snelle en goede levering, goede nazorg
We zijn super behandeld, ook bij ruilen van stoel die niet goed was, geen probleem. We hebben twee anderen klanten er na toe gestuurd en die zijn ook tevreden.
We zijn erg tevreden over het gehele aankooptraject en de kwaliteit van de geleverde lounge set. Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Nette bezorging en communicatie en goede kwaliteit tuinmeubelen. Een aanrader!
Prima begeleiding in de winkel.
Netjes geholpen.Goede uitleg.Lekker kopje koffie.
Goede adviezen Goed geholpen Ruime keuze
DE tuin stoelen zijn goed alleen niet de kussens als ze in de zon staan en je gaat er weer op zitten dan verbrand je de ....... de stof is niet goed voor in de zon verander dit en je heeft een hele goede stoel
Super op tijd geleverd en zijn tevreden met de tuinset.
Wij vonden dat de GASVEREN van onze stoelen gauw stuk waren. Na een half jaar al.en hebben 3 keer moeten bellen voordat er iemand kwam om ze te maken.
Hele positieve en eerlijke medewerker in de winkel. Ik kwam helemaal niet om al direct iets te kopen, maar puur op mij te oriënteren. Hij heeft mij verschillende opties laten zien en zonder te pushen 6 stoelen
Goede kwaliteit en mooi loungset!