Snel en perfect afgeleverd, tot in de tuin is onze parasol met zware voet afgeleverd, super!!!
Goede service. Klantvriendelijk!
Goede service en kwaliteit
Perfect advies bij de aanschaf van lounchset. Top
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop het personeel ons geholpen heeft, zowel in de winkel bij verschillende bezoeken als per telefoon.
Heerlijke lig-schommelstoel. In afwikkeling prettig en vriendelijk geholpen.
Uiteindelijk is niet de tafel geleverd die beoogd was en bleek de juiste glasplaat op dit moment niet leverbaar. Toegezegd is die komend seizoen alsnog te vervangen voor de juiste glasplaat en dat tot die tijd de tafel gewoon gebruikt mag worden. Klantvriendelijke oplossing van het probleem
Niet anders dan tevreden
prachtige set voor een goede prijs.
de parasol die wij hadden besteld bleek niet goed te passen. we konden hem eenvoudig omruilen voor een ander model zonder kosten. snel en goed geregeld door vd Garde.
Advisering en boekhouding kan beter
Uitstekend deskundige en vriendelijke verkoper.
we hadden een lounge set ,maar er was een kussen stuk ,niet meer verkrijgbaar ,dus mochten we een nieuwe loungeset uitzoeken met korting top
Goede en snelle levering
Goede service in de winkel, aardige mensen aan de telefoon.
Houdt klant dossier beter bij. Nu meerdere keren moeten bellen en steeds opnieuw hele situatie opnieuw moeten uitleggen. Medewerkers zijn niet op de hoogte van eerdere afspraken. Lijken nergens vastgelegd te zijn. Afdelingen werken schijnbaar langs elkaar heen. Daardoor maanden op onze meubelen moeten wachten.