Goed advies van de Hr Gerhard Heierman meedenken en adviseren...
Zeker een positieve ervaring zoals U in de cijfers kunt zien zijn we over alles positief alleen over de nazorg niet er zaten geen verbindingsmaterialen voor de banken bij en die zijn tot nu toe niet geleverd.
had een beschadigde tafel, is zonder problemen opgeruild
Parasol en lounge set gekocht sinds kort en voldoet aan verwachting tot nu toe want ik heb het te kort om een echt oordeel te geven,maar de levertijd is kort en komen de afspraken van levering ook na,prima!
Er werd ons vertelt dat we binnen 3 weken een telefoontje zouden krijgen over de levering. Na 4 weken wachten hebben wij zelf gebeld en toen werden we doorverbonden met de planning en die wisten nog niet wanneer er geleverd werd. Dus weer wachten. In middels 6 weken later weer zelf gebeld en toen kregen we te horen dat de tafel nog niet binnen was. Dus weer wachten 2 weken later weer zelf gebeld en toen eindelijk kon er een afspraak gemaakt worden voor de levering. We hebben 2 maanden moeten wachten op onze tuinmeubelen. Wat jullie in de advertenties beloven(snelle levering) is bij ons niet waar gemaakt misschien kunnen jullie hier iets aan doen.
Heel vriendelijk personeel ,en erg behulpzaam.
Vriendelijke bejegening in de showroom
Zijn erg tevreden, over materiaal
mooi op tijd geleverd mooie set
bestelnummer van stoelen verandere als de samenstelling van een stoel veranderd
Prima snelle levering
Web zijn tot nu toe erg tevreden over onze parasol. Hartelijk dank!
goed verlopen
- Afspraken na komen - betere levertijden - kwaliteit kussens
Goed geadviseerd en goede service! Erg blij met de set, al veel positieve reacties op gehad, en al mensen door verwezen naar jullie.
Alles prima geregeld ook bij het omruilen
De 3 parasols die ik bij jullie heb gekocht waren van zeer slechte kwaliteit. De eerste knakte na 1 dag na een beetje wind al om. Deze is na enig aandringen wel snel vervangen. Alle 3 parasols hebben het hier op het terras niet overleeft(touwtjes knapten, het opdraai mechanisme kapot) Ik heb geen actie ondernomen nadat deze 3 parasols het hebben begeven omdat de kwaliteit van deze parasols blijkbaar niet sterk genoeg zijn. Het is zonde van mijn geld, achteraf had ik ze net zo goed bij Blokker of Jysk kunnen bestellen dat was een stuk goedkoper geweest en de kwaliteit hetzelfde. Ik had graag van tevoren het advies gekregen dat deze parasols niet geschikt zijn voor op een terras. Sorry voor de klaagzang maar nu de enquete voorbij kwam moest ik toch even reageren. Met een gastvrije groet Klasien Douwsma