Een stoel hadden we niet besteld, maar werd heel snel vervangen door een stoel die we wel besteld hadden. We zijn zeer tevreden!
Groot assortiment. Ruim opgezet en klantvriendelijk personeel
prima product en snelle levering
Goed advies en meedenken met de klant heeft mij aangenaam verrast.
Mooie set
goede prijs leuk contact
Tot nu toe zeer te vreden, hopen van dit set nog menig jaartje te kunnen genieten.
Ga zo door
Vriendelijk personeel. Netjes geholpen. Lounge set elders goedkoper gezien, gebeld met klantenservice. Later die dag kreeg ik een telefoontje dat de set tegen de lagere prijs geleverd kon worden. Chauffeur was toen al onderweg. Maar die was netjes op de hoogte gebracht.
Loungeset is tot nu toe net gekocht in juni goed. Helaas is de hoes die we best prijzig hebben gekocht gelijk stuk gegaan. Gelukkig hebben we gelijk een nieuwe gekregen, hopelijk blijft deze langdurig geheel.
Prima bank voor een prima prijs en keurig en op tijd afgeleverd
de beste verpakking ooit gezien van een tuintafel grandioos,super!!
Snelle levering, goede aanbiedingen, perfecte service.
verkoper, jonge man, erg enthousiast en kwam open over.
Ter zake deinde advisering, heldere afspraken die ook waargemaakt zijn.
Het was jammer dat een bank al was gebruikt en al een keer was gemonteerd.Als er melding van was gedaan komt dat anders over.
Alles goed verlopen
Deskundig advies