Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en volgens afspraak
Prima product keuze mogelijkheden en goede prijzen.
we hebben een tuinsets gekocht in de opruiming maar niet op gezeten zit nog in de dozen.
Aflevering prima met goede instructie
Wij zijn vriendelijk en deskundig geadviseerd. Ook de navraag over het verstellen van de parasol was prima.
Stoelen besteld en deze zijn keurig op tijd en goed verpakt afgeleverd op het juiste adres (afwijkend van het factuuradres). De stoelen bekeken en zien er prima uit. Daarna nogmaals hetzelfde besteld, dit keer voor de buurvrouw en ook deze zending in prima staat en op tijd ontvangen.
precies de loungeset die we zochten qua afmetingen,stond op deze site.kleur van de foto klopt ook in het echt, laat in het seizoen besteld, maar nog veel plezier aan beleeft.
Verkoper met humor en niet iets duurders aan probeerde te praten.
Compliment voor de bezorgers die ons oudere dames niet lieten ploeteren met de montage maar dat klusje ongevraagd en spontaan op zich namen
De afwijkende ontwerpen van een aantal meubelen maken het heel leuk te shoppen
Prima geholpen, goed advies gekregen.
Alles naar wens verlopen en aanbeveling waard voor een ander verkoper was zeer deskundig
Fijne en ruim opgezette showroom. Goede informatie.
zeer vriendelijk geholpen
Leuke jonge verkoper uit Tolkamer zonder vervelende verkooppraatjes.
Nazorg was redelijk goed alhoewel twee maal nageleverd moest worden. Uiteindelijk is dit wel opgelost
Ik wist door de website wat ik wilde en ben vervolgens in de winkel heel goed geholpen. Ging met big smile naar huis een lounche set en eettafelset rijker.
Prima te woord gestaan Alle tijd voor ons.