De door u geleverde produkten gaan we pas in de lente gebruiken. Dus de kwaliteit e.d. kunnen we dan pas beoordelen.
Perfect geholpen en prachtige set voor een zeer goede prijs!!
Advies in winkel
Goed geholpen bij het samenstellen van de juiste set voor onder onze veranda.
No
gezellige verkoper met goede uitleg
service in de winkel was perfect
Werden op een leuke en nette manier geholpen in een goede sfeer -hebben meubels met eigen transportmiddel opgehaald ging uitstekend.
Snel geleverd en het zag er keurig uit
Goed te woord gestaan en prima levertijd. Aangezien we eind van het seizoen gekocht hebben, ter bescherming terug ingepakt. Vandaar geen beoordeling bij kwaliteit en nazorg en garantie
prettig gesprek met verkoper. snelle levering.
Deskundig en vriendelijk geholpen. Als v de Garde vesting Opheusden mag je heel blij zijn met deze jonge talentrijke verkoper hier kun je als bedrijf in investeren.