Onderdeeltje Barbeque ontbrak (terwijl ander dubbel). Communicatie en afhandeling perfect. Volgende dag via de post ontvangen. Pluim hiervoor
glasplaat van tafel was beschadigd bij levering. Na melding werd gelijk een nieuwe besteld. Deze wordt opnieuw afgeleverd
Mooie zaak, goed advies en aardige verkopers.
Snelle levering
Zeer prettige en erg klantvriendelijke mensen, hebben de afgelopen jaren al diverse keren iets gekocht en zijn hier zeer te vreden over.
Ivm niet leverbaar vanaf maart mn set binnen. Ben er erg blij mee en nu hopen op een mooie zomer. Helaas dat de aanbevolen afdekhoes niet echt voor deze set is. En krijgen we de koppelstukken niet om de banken om ze bij elkaar te houden.
Snelle levering op een tijdstip dat ons uitkwam
Een hele goede ervaring met deze winkel! Het contact via de mail ging verliep snel en de bezorgers waren heel kundig en vriendelijk.
Fijne verkoper ( Mark van Hal ).
Al jaren vaste klant nooit geen problemen gehad en goede service
2e keer dat we een tuinset hebben gekocht Prettig geholpen door verkoper Kunnen nog niets zeggen over kwaliteit en garantie
Prima tafel
Prijs/ kwaliteit goed
De voet en parasol werden op twee adressen geleverd maar dat is in 1 dag opgelost. Heel attent
Ga zo door
Een fijne zaak met vriendelijk en deskundig personeel.
Het tuinmeubel is nog niet in gebruik, dus kwaliteit en eventueel garantie kan ik nog niet beoordelen
Op tijd geleverd , en het was keurig en degelijk ingepakt verstuurd
Duidelijke website, snelle handeling, goede producten!