we werden goed geholpen en geadviseerd
Hele snelle bezorgservice binnen 24 uur. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop ik telefonisch te woord gestaan ben. Hulde.
mooie tuinstoelen, snelle levering
Super klantenservice! Je krijgt direct antwoord en als er iets niet helemaal lukt aan je bestelling of iets niet klopt wordt je super geholpen! Ik kom zeker terug in de toekomst.
Prima service, scherpe aanbieding. Spontane aanvulling voor de woonsituatie bij Bartimeus in Driebergen.
hebben het net binnen moeten het dus nog even afwachten.maar hebben er alle vertrouwen in gr Theo
Kende jullie bedrijf van vroeger, maar nu weer via internet gevonden, naar zoeken Parasol. Ook gebeld naar Opheusden en goede ervaring en vriendelijk en goede afspraken gemaakt tot nu toe. Fijn dat er ook een Fysieke winkel is. Mooie prijzen.
Juiste informatie, belangstelling, interesse in de klant om zo tot een goed advies ge komen. Er werd maar de klant geluisterd. Er werd direct op een fijne manier gereageerd toen iets anders was als verwacht. Direct tot een goed compromis gekomen. Super tevreden . zeker om vrienden naar toe te sturen, te gaan kopen. Dank voor de fantastische afhandeling . nu nog zon!
Deskundig en goede informatie gehad.
goed en deskundig telefonisch advies klantvriendelijk
mooi Lounges set. Snelle levering, top
Jan is een prettig persoon in de omgang en vakkundig in zijn vak. Waar zich mogelijkheden voordoen beveelt Novizon Van der Garde aan. Naar wij hopen is dit wederzijds.