vlot en correct
Fijne benadering in de winkel, snelle levering en prima bezorging, ga zo door!
Goede levering helemaal tot in de tuin, door een heel vriendelijke bezorger.
Prettige verkoopmedewerker
we kregen eerst de verkeerde stoelen,dus verbeterpunt,dubbele check bij inladen
Goede service en vriendelijk en professioneel personeel.
ben zeer tevreden met de tuinstoelen,goede kwaliteit en zitten perfect..en wat de prijs betreft ook zeer tevreden.
Top service! Alle tijd en deskundig advies!!! Een echte aanrader!
Prijs product
Zowel ons bezoek aan de showroom en het daar ontvangen advies alsmede de verdere afhandeling en levering was perfect. Opvallend is de, door ons als zeer prettig ervaren, laagdrempelige klantbenadering en klantbehandeling. Voor ons is Van der Garde een aanrader!
Verkoper Jan heeft ons uitstekend geadviseerd over de keuze voor een loungeset, goede levering en veel sneller dan verwacht. Dezelfde verkoper heeft ervoor gezorgd dat we extra stof konden kopen om andere kussens ook eenzelfde kleur te geven. Enkele maanden later wederom bij Jan een weber BBQ gekocht...bleek dat het elders goedkoper was...de prijs werd onmiddellijk aangepast en zelfs als service thuis afgeleverd omdat ik op dat moment niet mobiel was. Zeer positief over het meedenken, betrokkenheid en service....bij zijn er blij mee...
Snel contact zowel via mail als telefonisch. Er ontbraken wat schroeven na een telefoontje gelijk volgende dag in huis. Goede services
Wij hebben twee maal een bestelling van Kettler stoelen gedaan, door een beter advies van een andere verkoper hebben we de eerste bestelling nog kunnen wijzigen. Toch betere kwaliteit , dus blij.
Opstelling, introductie, open advies van de aimabele verkoper gaven ons een vertrouwd gevoel; geen onbehagelijk gevoel van een opdringerige verkoper, die meer zichzelf dan de klant bedoelt; kortom: een bezoek, waarop we als tevreden klant met genoegen terugzien en met een gerust gevoel anderen kunnen aanbevelen!
Gewoon makkelijke omgang, serieus, ontspannen en prettige sfeer tijdens voorlichting en aanbesteding.
dit is de 1e keer dat wij iets bij u hebben gekocht. Is goed.
goed gevoel over de levering etc.
Werden netjes en correct geholpen. De bezorging was ook goed geregeld.