Goede prijs, snelle levering.
Mooie spullen vlot geleverd
De vriendelijkheid en netheid van de bezorger
Deskundig en klantgericht.
top verkoper en top begeleiding uit de backoffice na een vraag.
Nette showroom, vriendelijke verkopers, goede prijzen. 2 tuinsets en voor een familielid een loungeset gekocht. Alle 3 keren vriendelijk, accuraat geholpen en de tijd ervoor genomen. (Jan de Bruin)
Prima geregeld, vlot ook op gebied van prijs, snel geregeld!!
zeer goed geholpen er word nog tijd voor de klant genomen
GEEN
prettig geholpen niet opdringerig
Aflevering , paste niet door de voordeur (mega grote doos waar alles bijna in zat). Gewoon neer gezet en verder zelf bekijken.
Zeer correcte klantenservice. Snel, empatisch meedenkend.
Aflevering afstemmen met afspraak verkoper en klant
Hele goede geholpen wat betreft advies stoelen en kussen meegekregen om uit te proberen zonder daarvoor moeite te doen. Geen kosten o.i.d. voor in rekening gebracht of te hoeven doen. Alle lof
Zeer netjes en zonder problemen de tuintafel afgeleverd in de tuin. Vriendelijk personeel.