Een stoel had al een kreuk, transport probleem? Niet mooi, maar ik denk, dat het mechanisch geen problemen geeft.
GOED
We hadden stoelen en een tafel uitgezocht die niet een set vormen. Via e-mail hebben we wat vragen gesteld en daar kregen we snel en eerlijk antwoord op. Echt top!!!!!
Tot nu toe geen...verkooppraatje mooier dan afhandeling.
Moesten alleen te lang wachten dit omdat het niet op voorraad was .verder alles prima.
Dat men bij mijn 2de telefoontje overging tot het bezorgen van de set waarvan de tafel dan wel uit de showroom gehaald moest worden.
Goede prijs, netjes op de hoogte gehouden over de levering
niets p aan te merken
Snelle levering
Parasol Platium Solarflex T2 350 rond gekocht. Wat een geweldige parasol. De 'voet' die ik er bij kocht voor in de grond ook zeker een aanrader! Wel dan 4 bouten van 8m 30 er bij kopen.
Zeer deskundige verkoper. Neemt de tijd voor je zeer vriendel.
Afspraken worden nagekomen.
Goede info en heel vriendelijk personeel. Geven het juiste advies.
Erg vriendelijk, fijn geholpen, goed advies en aflevering op mijn tijd, aflevering was ook prima
Volgens afspraak geleverd.
Eerlijke prijzen, goed advies en breed assortiment.
Pracht product, alleen wat problemen bij het in elkaar zetten. Onze zoon bleek een goede hulp
Wij zijn prettig en deskundig geholpen door de medewerker.