Zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd
Andere vervoerder nemen. Deze is bagger
Geen
Jammer de verkeerde stoel was genoteerd maar dat is gelukkig opgelost.
Prima service ! Een slecht onderdeel werd binnen 2 dagen vervangen
Bedankt Jan voor de goede service en snelle terugkoppeling tijdens het bestelproces
Afhandeling, levering is perfect verlopen. Mooie parasol, ziet er uit zoals op de foto's.
Zeer goede service
Mooie parasol goede kwaliteit snelle levering
Goede kwaliteit,maar wel paar dagen wachten voor het product thuis bezorgd is.
Mooie en goede lounche set.
Prima meubels en behulpzame bezorgers ondanks incomplete aflevering.
snelle levering
Rustig rond mogen kijken in de winkel, verkopers niet opdringerig, snelle levertijd volgens afspraak
goede adviezen
Snelle nalevering van ontbrekend onderdeel. Vriendelijke bediening.
Helemaal tevreden zelf naar een telefoontje alles opgelost en heel snel .waren twee kleuren kussens en binnen een week super .met vriendelijke groet familie langenheim👌👍
2de paasdag tuinset gekocht, eind juni geleverd...tafel was niet op voorraad...moest zelf telkens bellen. Uiteindelijk wel korting gehad, maar de halve zomer al om. Wel spijt dat we het gekocht hadden. Kwaliteit is super goed, maar te lang zonder meubels gezeten!
Mooie showroom, vriendelijk en klantgericht
Geen relaxstoel was krom heb zelf bevestigingsgaten moeten aanbrengen produkt was beschadigd maar ik had de verpakinng al weggegooid heb het iedee dat het produkt eerder bij jullie was teruggesuurd