Jazeker
Prima website en prijs.
Via internet op zoek gegaan naar een mooie nieuwe tuin set. Wij kochten eerst een lounch set maar na een belletje en mailtje konden we het heel makkelijk omwisselen voor een veel mooier exemplaar namelijk een dinerset. Er waren er niet veel te koop op internet maar van der garde heeft een geweldig mooi exemplaar. De levertijd viel echt wel tegen. 1,5 week werd 3 weken. Maar het was het wachten waard. Wat een gezellige hulpvaardige chauffeur! Mij helemaal helpen het in de tuin te plaatsen. En communicatief sterk (is nog wel eens anders geweest bij andere bedrijven!) dus een hele positieve ervaring gehad. Dolblij met onze nieuwe exclusieve tuinset! En geweldige service bij afleveren zeer vriendelijke klanten service. Het is niet goedkoop maar de kwaliteit druipt ervan af! Jarenlang plezier gegarandeerd! Chauffeur heet volgensmij Dirk. Dirk, bedankt voor de goede zorgen!
Heb de set bij jan gekocht.. Een top kerel die weet waar die over praat. Super aardig ,en onder het genot van een kop koffie hebben we de deal rond gemaakt.
Deskundig advies van de verkoper , ook al vraag je aan andere verkoper hem/haar krijg je leuke tips.
Mooie showroom,deskundige verkoper en verkoopster. Lounge set en parasol keurig op tijd geleverd.
netjes te woord gestaan en goed geholpen om een oplossing voor mijn probleem te zorgen
Verkoper zet woorden om in daden.
super positief zowel over het advies in de winkel in duiven maar ook zeker over de bezorging die al 3 dagen na de hand plaatsvond terwijl er bij de aankoop werd gezegd dat het tot 14 dagen kon duren, kortom top service.
Geweldig leuk geslaagd. Hebben in totaal drie tuintafels genomen, omdat we niet konden kiezen! PRIMA TEVREDEN !!!
Zeer goede behandeling
snelle bestelling en klantenservice
Deskundig vriendelijk personeel, ook al was het net voor sluitingstijd dat we binnenkwamen de eerste keer.
Via mail snel geholpen en voor een scherpe prijs een super mooie tuinset gekocht. Set is keurig netjes afgeleverd. Het was een erg zware granieten tafel van 3 meter lang. De bezorgers hebben dit met veel zorg en een speciale kar heel precies neergezet.
De beschermhoes die ik gekocht heb voldoet aan mijn verwachtingen. Prijs, kwaliteit en service zijn bij mij doorslaggevende voorwaarden bij aanschaf
Mooi set
Goede telefonische aanbevelingen welke parasol ik moest nemen
Goede service nadat er in eerste instantie is mis in de webshop bleek te gaan. Goed opgelost.
Al 3x een tuinset gekocht,2x top nu erg ontevreden wacht al 2wkn op vervangen van een tafel en onze stoelen,alles al betaald,stoelen waren 1e keer verkeerde kleur,zelf terug gebracht vervolgens kromme tafel,alles zou bij gelegenheid gebracht worden,tot op heden nog niks ontvangen,wel €1650 kwijt en hebben nog niks.