zeer vriendelijk en behulpzaam, houden zich aan de afspraken die eerder gemaakt zijn . TOP dus
Deskundigheid en vriendelijkheid
Aardige deskundige verkopers. Een kussen met vlekken werd accuut omgeruild. Goed geprijsd en ruime sortering.
Zeer goed geholpen door het personeel en een zeer snelle levering top!!
Prima hulp en advies bij het maken van een keuze.
Over vandergarde zelf zeer tevreden.
Heel gemakkelijke bestelling, behulpzame medewerker.
Tafel en hoes tegelijk besteld. Hoes leek niet tegelijk leverbaar. Medewerker belde netjes op, service gericht en alsnog snellere nalevering dan verwacht.
Correcte monteur, zeer deskundig
Goede producten tegen goede prijs. Verkoper prima vent
Goede verkoper die weet waar hij over praat, smeert je niets aan
Uitstekende klantbehandeling in showroom
100% perfecte service. Zeer tevreden.
leuke winkel - veel keus - goede advisering
Snelle levering per koerier
Mooie showroom met veel keuze aan tuinmeubelen.
De levering was niet in de afgesproken periode. Na zelf contact opgenomen te hebben zou de volgende levering gemeld worden. Dit was niet het geval dus werd de zware parasol met voet bij de buren afgeleverd die van niets wisten. De de buis van de parasol is gammel maar hoe krijg je dit na al dat gedoe geruild?????? Nu zitten we de volgende tien jaar met een parasolletje die niet naar ons zin is en de kleur van de parasol valt ook tegen. Helaas!!!!
Ik ben zeer tevreden over deze topzaak!!!!