Goede geholpen in keuze voor luxe tuindet met granieten tafel. Ondanks drukte toch alle tijd. Kennis aanwezig, goede prijs-kwaliteit
Levering
Voor de prijs kwaliteit vindt ik het perfect ben zeer tevreden met de loundgeset
vriendelijke verkoper en mooie tuinset tegen redelijke prijs
N.v.t.
Het product is vlot geleverd en de kwaliteit lijkt goed hoewel de termijn nog erg kort is.
Zeer klantvriendelijk & behulpzaam
Staan open voor prijsonderhandeling
Vriendelijk geholpen.
Goed advies in showroom
Aflevering zeer onder de maat , defecte stoel , glasplaat van de tuintafel hing langs de pallet . Chauffeur nam de pallet en kartonnage niet mee ,omdat die geen tijd had ,ik moest maar naar de firma bellen.
We zijn in de locatie Sliedrecht geweest en zijn erg goed geholpen en duidelijk advies gekregen.
Behulpzaam en goede service..Helemaal tevreden :)
Goed advies wat voor ons de beste keus zou zijn. Vriendelijk en adequaat.
goede service. en levertijd was ook snel en goed.
Helaas bleek er een beschadiging aan mijn tuinbankje. Zelfs op zondag kreeg ik meteen antwoord van uw service medewerker en hij heeft mijn klacht tot volle tevredenheid opgelost.
Uitstekende service - werd meteen gebeld toen ik een fout maakte bij het bestellen van het voetstuk van de parasol.
snelle en prettige chatgesprekken
Goed geholpen
Bij een bankje zaten geen doppen op de potten. Heb met het kantoor gebeld en met een paar dagen had ik ze in huis. Super snel geregeld en geleverd Top gedaan!